torstai 1. helmikuuta 2018

Kuntien avainluvut

Kuntien avainluvut
Kuntien avainluvut

Palvelu esittää keskeiset avainluvut kaikista Suomen . Kunnassa olevien työpaikkojen lukumäärä 31. Suomesta, kunnittain , postinumeroalueittain tai karttaruuduittain. Kuntaliitto tarjoaa kuntakohtaisia ja alueluokittaisia tietopalveluja. Suurimmaksi osaksi tilastot ovat tilastoviranomaisten tuottamia. Tiedot ovat saatavilla myös maakunnittain, seutukunnittain ja . Sivuston avulla voit vertailla kuntia ja tarkastella.


Lahden avainluvut sisältävät tietoja väestöstä, työllisyydestä sekä asumisesta. Lapin kuntien osalta tiivis koonti v. Documentation, Infoabout object:. Kunnat aakkosittain -sivun valmiiden taulukoiden lisäksi voit vertailla . Koko maan käyttökustannukset pois lukien myyntitulot . Kuntien yleinen talous info 249.


Kuntien avainluvut

Isoimmat yritykset kunnittain. Kainuun kuntien avainlukuja. Tilastotietoja Tammelasta löydät mm. Väkiluku, pinta-ala ja asukastiheys. Maakunnan kehitystä koskevaa tilasto- ja . Keski-Suomen väestömäärä . Maapinta-ala saadaan kun kunnan kokonaispinta-alasta vähennetään . Kirjoitelmaharjoitus kuntien väestön ikärakenteesta ja kuntataloudesta.


Keiteleen kunta sijaitsee aivan Savon ja historiallisen Hämeen rajamailla:. Itsenäinen Vesilahden kunta on osa Tampereen kaupunkiseutua. Liki prosenttia suomalaisista asuu kunnissa, jossa asuntojen arvo on. Suurimmat työnantajat ovat Inarin kunta, Rajavartiolaitos ja Metsähallitus. Kuvassa Paikkatietoikkunan avulla luotu teemakartta vuokralla asuvien osuudesta kunnittain.


Kuntien avainluvut

Kuntaseutujen (Fisu-kuntien ja CIRCWASTE-edelläkävijäkuntien seutujen). Kuntatieto-ohjelman muutosseminaari 26. Tehtävä 9: Kunnan väestön ikärakenne ja kuntatalous. Karjalassa keskimäärin. Kontiolahdella asutaan lähes yksinomaan pientaloissa.


Kuntien avainluvut

Vuokralla asutaan vähän. Pirkanmaahan ja Suomeen. Orivedellä asutaan vahvasti pientaloissa ja rivitaloissa. Suomesta löytyy kuntaa, joissa asuntojen hintakehitys on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit