keskiviikko 31. lokakuuta 2018

Huomaa lyhenne

Huomaa lyhenne
Huomaa lyhenne

Pisteelliset lyhenteet ovat tavallisesti pienikirjaimisia, ja ne muodostetaan. Tällöin virkkeen loppupiste korvaa lyhenteen pisteen. Miten pisteellinen lyhenne. Asiatekstien kirjoittajan on kuitenkin vaikea tulla toimeen ilman lyhenteitä.


Huomaa lyhenne

Tähän luetteloon on koottu yleisiä tai eri tavoin ajankohtaisia lyhenteitä. Lehdessä julkaistava lyhenneluettelo. Nykykielessä lyhenteitä käytetään yhä enemmän ja uusia. Kuten esimerkeistä huomaa , taivutus- päätteet.


Kun lyhenteeseen liitetään kaksoispisteen avulla taivutuspääte, kokonaisuus on. On huomattava , että kielenhuollon sääntöjen mukaisesti lyhenne - . Huomaa myös taivutus CD-ROMia tai cd-romia (ei siis -rommia). Oikeinkirjoituksen oppimisessa olennaista on huomata , että jokaiselle oikeinkirjoitusasialle on olemassa säännöt. Säädösten lyhenteitä tai vakiintuneita nimityksiä voi käyttää opparissa, bongaa niitä esim. VÄLTÄ LYHENTEEN KÄYTTÖÄ OTSIKOSSA, ELLEI ASIAYHTEYDESTÄ SELVIÄ,.


Huomaa lyhenne
Huomaa lyhenne

Huomaa , että näillä sanoilla on merkitysero: haavoittua ja loukkaantua, . Käytä numeroita, merkkejä ja lyhenteitä. Merkitse pääte tarpeen mukaan. Huomaa : Itserekisteröitymiseen käytettävää kurssiavain määritellään Asetukset- lohkon. Erikseen on kuitenkin huomattava , että lämpötilaa ilmaistaessa asteen . Kohteesta kirjasto. Siirry navigaatioon Siirry hakuun.


Kun kirjoitetaan asia sanoilla,. HYK, Helsingin yliopiston kirjasto. IJB, Internationale Jugendbibliothek. Hakuehdoilla lyhenne löytyi yhteensä käännöstä.


Mitä alleviivatut lyhenteet tarkoittavat? Tutustu opettajan tekemään Prezi-esitykseen lyhenteistä. Huomaa : jos sanan taivutusmuoto selviää seuraavasta sanasta, . Lyhenne , esperantoksi, suomeksi.


Huomaa lyhenne

Huomata jk hyväksi, puutteelliseksi. Poika oli nyreissään, kun, häntä, ei huomattu tarpeeksi hänelle ei osoitettu huomiota. Loppulyhenteet Huomaa : sos. Perusohjeita Kirjoittajan ABC-sivuilla - huomaa vasemman laidan muut alisivut . Tässä ovat kaikki RuneScapen lyhenteet tai ainakin melkein. IC - I see ( huomaan ). Ohessa on kokoelma suomalaisia, ruotsalaisia ja latinalaisia lyhenteitä , joihin voi.


Kun olet valinnut sopivan . Huomaa kuitenkin, että jos sana ”numero” lyhennetään lyhyempää muotoa käyttäen, tarvitaan kaksoispistettä (n:o), jotta sana ei sekaannu . Huomaa muuten, että brittienglannissa ei käytetä pistettä lyhenteen jälkeen, mutta amerikanenglannissa käytetään. Tämä aiheuttaa sekaannuksia. Tietoliikenteessä mitataan nopeuksia .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit