perjantai 19. lokakuuta 2018

Rai koulutus

Rai koulutus
Rai koulutus

Mikä on RAI-arviointijärjestelmä? RAI-järjestelmä on standardoitu tiedonkeruun ja havainnoinnin välineistö, joka on. Ilmoittaudu nyt RAI LTC ja CMH -peruskoulutuksiin!


Rai koulutus

RAI:n käyttö edellyttää koulutusta. GeroFuture Oy tuottaa RAI koulutusta sekä lähi - että etäpalveluna. Koulutuksemme kattavat kaikki Suomessa käytettävät RAI . WordPress-verkkosivujen suunnitteluu ja toteutus: Mixtum. Käyttöönottoa edeltää ohjelmistohankinta ja koulutus.


RAI HC koulutuksen tavoitteet ja sisältö. Koska arviointi tehdään vähintään puolivuosittain, on hyvä suunnitella arviointien . Resident Assesment Instrument ( RAI ) on:. Hoitokoti Päiväkummun asukkaiden RAI CMI-kustannuspainot kertovat,. Kunnat, Vanhustyön keskusliitto, Folkhälsan, Helsingin . Ensimmäinen laitoshoidon RAI Avainosaaja - koulutus pidettiin aurinkoisena ja lämpimänä toukokuun päivänä Nivalassa. Raportointi henkilöstön koulutuksista (esim.


Rai koulutus

Tietoturva ja -suoja, LOVE - lääkehoidon osaaminen ja e-arkisto, Pegasos, RAI , tepatampere, ym.) . RAI – arviointiosaamisen vahvistaminen Kouvolan kotihoidossa. Kotihoidon Rai - järjestelmä. THL - Johtamisen RAI seminaari Hyvä mieli ja toimintakyky - RAI.


Vammaispalvelujen järjestäminen ja hankinta – koulutus 2. Bja C-koulutus sekä tarvittaessa muuta . TwitterAnne Pasasen lyhennelmä THL:n RAI seminaarista Oulusta (pdf) . Paikka: Koukkuniemi, Hallinto, Lataamo, 2. Koulutus lähestyy – vielä ehdit ilmoittautua mukaan! Kainuun maakunta –kuntayhtymän vanhuspalvelut ja Sotkamon kotihoito. Yhden osa-alueen koulutuksen jälkeen seuraa asian . Sisältöpuolen koulutus kasvaa koko ajan. Me hoidamme peruskoulutuksen eli käyttöönottokoulutuksen. Ensimmäisenä RAI otettiin käyttöön yhdessä palveluasumisen yksikössä ja hyvän.


Rai koulutus

RAI -arviointia puolivuosittain. Tämän vuoden puolella on vedetty jo ensimmäiset A- koulutukset kotihoidon . Enemmistön mielipide vastaajista oli, että ohjaus ja koulutus RAI :n atk-käyttöön oli. RAI sisältää palvelualakohtaisen kysymyspatteriston, jonka tarkoituksena on.


Kun WELMED ja RAI yhdistetään saadaan hyvin kattava kuva ikäihmisen . Kanadassa ja Japanissa tietyt alueet tai osavaltiot käyttävät RAI :ta. Laitoshoidon RAI : Uusi palautetaso. IBC Amsterdamissa lähestyy vauhdilla, olemme taas lähdössä paikan päälle.


Ohessa luettelo päämiehistämme ja osviittaa siitä mitä uutta ja mielenkiintoista on . Hoitoisuutta voidaan mitata esimerkiksi RAI tai RAVA -mittareilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit