torstai 6. joulukuuta 2018

Riskikoulutus lahti

Antin Autokoulu järjestää Lahdessa ajo-opetusta seuraavissa korttiluokissa: henkilöautokortti (B-kortti) sekä riskikoulutus. Lisäksi Lahdessa voi suorittaa . CAP-Autokoulu on kymmenien tuhansien tyytyväisten asiakkaiden valinta. Toimipisteillämme suoritat mopo-, prätkä- ja henkilöautokortit helposti ja edullisesti. C1-kurssi Lyhyt koulutus 2 . Lakimuutoksen jälkeen henkilöauton ajokortin suorittamiseen kuuluu pakollinen tunnin riskikoulutus , joka on suoritettava ennen ajokoetta.


Toimimme Lahdessa , Nastolassa ja Orimattilassa. Hyppää siis kyytiin Baanalle! Kesä tuo mukanaan muutoksia toimistojen aukioloaikoihin, katso tarkemmat . Olemme Lahden keskustassa toimiva autokoulu. Tarjoamme ammattitaitoista.


Onko ajo-oikeutesi päättymässä ja riskikoulutus puuttuu vielä? Ajo-opetusta A, B, ja M -kortteihin Lahden keskustassa. Katso kurssit ja hinnat sekä ilmoittaudu klikkaamalla toimipistettä! Riskikoulutus suositellaan suoritettavaksi siinä vaiheessa, kun ajokokemusta on jo kertynyt. B-kurssi (simulaattori).


Sisältää tuntia ajoa autolla, tuntia ajoa simulaattorilla, teoriatunnit, riskikoulutuksen ja auton 1. Autokoulu Safiiri on Espoolaisten oma autokoulu, joka toimii kolmessa toimipisteessä. Tapiolassa, Matinkylässä ja Espoonlahdessa. Kiitelty, laadukas ja oppilaslähtöinen opetus. Tervetuloa alkaville kursseillemme!


Henkilöautokorttia suorittavat saavat lisäksi ajo-opetusta vähintään tuntia ja riskikoulutusta tuntia. Ensimmäistä moottoripyöräkorttia suorittavat saavat . Jos sinulta puuttuvat harjoittelu-tai syventävävaihe tai molemmat, niin sinun pitää suorittaa uusi korvaava RISKI KOULUTUS. Haluamme tarjota oppilaillemme mahdollisuuden suorittaa ajokortti edullisesti ja tehokkaasti, mutta turvallisesti. Kun ajokoe on suoritettu hyväksytysti, saa kotiin postissa . Meillä opit ajamaan oikealla autolla Stadin liikenteessä! Riskikoulutuksessa meillä pääset oikealla autolla oikealle ajoharjoitteluradalle!


LAHDEN SEUDUN AUTOKOULU KY. Ckortin suorittaminen oli mieluisaa ja helppoa hyvän henkilökunnan ansiosta! Ehdoton suositus, jos haluaa sujuvasti . Tiesithän että opetusluvalla. Onni-Driver Autokoulu tarjoaa Sinulle Turun talousalueella henkilöauton ajokorttia varten live- tai etäteoriatunnit. Etäteoriatunnit voit käydä non-stop- . Autokoulu Minihinta (Driving school), Lahti : Emme järjestä tällä hetkellä Lahdessa.


Lahden Seudun Autokoulu Ky LAHTI : Kyllä: RISKIKOULUTUKSEN. Sysmä-Hartola- Lahti -Heinola-Asikkala-Hollola. Koulutuspalvelu Bilikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit