torstai 6. joulukuuta 2018

Riskikoulutus seinäjoki

Lue lisää kurssista ja ilmoittaudu mukaan. Autokoulu Lakeuden Liikennekoulu Oy tarjoaa ajokurssit Seinäjoella ja Ylistarossa sekä. Riskikoulutuksen teoriaopetus alkaa 13. Etelä-Pohjanmaan Auto-opisto tarjoaa kurssit ja harjoittelun eri vaiheet: mopo, mopoauto, moottoripyörä, henkilöauto, kuorma-auto, C1E- ja CE-kortit. Meiltä ei yksikään poistu kynnyksen yli naama nurin päin.


Toimipisteillämme suoritat mopo-, prätkä- ja henkilöautokortit helposti ja edullisesti. CAP-Autokoulu on kymmenien tuhansien tyytyväisten asiakkaiden valinta. Oppitunteja voit käydä myös virtuaalisesti ! B-korttikoulutuksen riskikoulutus on myös erittäin suosittu mm. Halutessasi voit suorittaa pimeällä ajamisen koulutuksen . C1E-kurssi Lyhyt koulutus . Onko ajo-oikeutesi päättymässä ja riskikoulutus puuttuu vielä?


Ilmoittaudu pian, rataryhmiä löytyy kortillisille ma 19. Keskiviikkoisin klo 11. Kuun viimeinen keskiviikko iltaisin. RTK riskientunnistamiskoulutus henkilöautolle, Ti 13. Usein kuulemme oppilaiden sanovan ”täällä olisi viihtynyt pidempäänkin”.


Riskikoulutus seinäjoki
Riskikoulutus seinäjoki

A-koulutus: Voit ilmoittautua milloin vain. Ensimmäisen ajokortin suorittajan . B-luokan suorittajalle, tämä koulutus on oltava suoritettuna kuljettajantutkinnon ajokokeeseen mentäessä. Riskientunnistamiskoulutus tulee suorittaa ennen ajokokeeseen menemistä. Tervetuloa autokoulumme kotisivuille ! Jos olet saanut ajokortin ennen 1. Vanhoista pakollisista kursseista poistuivat harjoittelu- sekä . Normaali B-kurssilla ajot ajetaan oikealla autolla oikeasti liikenteessä! Soitin Seinäjoella toimivaan autokouluun kysyäkseni, kuinka homma.


Ilmeisesti tuohon riskikoulutukseen kuuluu uudelleen pimeäajo ja . Jatkossa henkilöautokorttia suorittavan tulee saada ajo-opetusta vähintään kymmenen tuntia ja riskikoulutusta kahdeksan tuntia. Tiesithän että opetusluvalla. Onni-Driver Autokoulu tarjoaa Sinulle Turun talousalueella henkilöauton ajokorttia varten live- tai etäteoriatunnit. Etäteoriatunnit voit käydä non-stop- . Jos sinulta puuttuvat harjoittelu-tai syventävävaihe tai molemmat, niin sinun pitää suorittaa uusi korvaava RISKI KOULUTUS.


Puuttuu: seinäjoki Autokoulu Oulu - Oulunsalon Liikennekoulu - Autokoulu Oulu. Virtuaaliteoriat, Tampere Kaleva. RISKIKOULUTUS KURSSIEN VAPAITA AIKOJA.


Cja C1E HINNAT muuttuivat 1. Meille jokainen oppilas on tärkeä, . Meiltä saat kannustavaa ja laadukasta opetusta iloisessa ilmapiirissä. Vihtiläinen Juha Pirinen on valmis Seinäjoen Tangomarkkinoiden .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit