keskiviikko 6. helmikuuta 2019

Uef kirjoitusohjeet

Opinnäytetöiden kirjoitusohjeet. Oikeus-lehden kirjoitusohjeet julkaistaan lehden jokaisessa numerossa. Ohjeita kirjallisten töiden tekemiseen.


Työn alkuun sijoitetaan lähdeluettelo, lyhenneluettelo sekä tarvittaessa kuvio- ja taulukkoluet- telo. PRO GRADU -TUTKIELMAN KIRJOITUSOHJEET. Niistä kiitos Kielikeskuksen lehtoreille.


Mirja Pesoselle ja Marja . Käytä luotettavia tiedonlähteitä. Arvioidessasi lähteen luotettavuutta kiinnitä huomiota muun muassa o lähdetyyppiin . Hirsjärven, Remeksen ja Sajavaaran kirjasta Tutki ja kirjoita saat selkeät kirjoitusohjeet , jotka soveltuvat erityisesti kasvatus- ja yhteiskuntatieteisiin. Tutkintorakenteet, opinto-oppaat ja tenttitaulukot.


Ympäristö- ja biotieteiden laitos. BIOLOGIAN TUTKIELMIEN KIRJOITUSOHJEET. Näitä ohjeita noudatetaan kaikissa biologian. Nämä ohjeet on tarkoitettu sosiaalitieteiden ja sosiaalityön opiskelijoiden käyttöön. Ohjeet ovat tii- viiseen muotoon laaditut pikaohjeet . Tarkemmat kirjoitusohjeet , artikkelin mallipohja ja sidonnaisuuksien ilmoittamislomake löytyvät osoitteessa.


Kaikille UEF -opiskelijoille yhteiset ohjeet ja linkit eri palveluihin löytyy opiskelijan käsikirjasta, KAMUsta. Yliopisto-opinnoissa kirjallisten töiden osuus on suuri. Moniin luentokursseihin tehdään esimerkiksi luentopäiväkirjoja tai oppimistehtäviä.


Luonnontieteiden ja metsätieteiden tiedekunnan opinnäytteet ovat luettavissa yliopiston kirjaston UEF Electronic Publications –palvelusta. Hoitotiede-lehden kirjoitusohjeet ja artikkelin mallipohja ovat päivitetty. Katso tarkemmat kirjoitusohjeet täältä ( pdf). Jenni Merovuolta sähköpostitse jenni. UNIVERSITY OF EASTERN . Jos käsikirjoitus ei vastaa kirjoitusohjeita , se palautetaan lähettäjälle.


Viitteiden hallintaan tarvittavat ohjeet . Lisätietoja saa tarvittaessa lehden toimitukselta: helena. Oppiaineen omat ohjeet. LuK- (ja Pro gradu-) tutkielman kirjoitusohjeet on Maantieteen -sivulla. Jo käsikirjoitusvaiheessa noudatetaan Avaimen kirjoitusohjeita.


Kirjoitusohjeet löytyvät Prologin verkkosivuilta. Kukin laitos tarjoaa yksityiskohtaiset ohjeet opinnäytteiden toimittamiseen. Valintaesseen aihe ja kirjoitusohjeet julkaistaan sivulla uef. Motivaatiokirje ja valintaessee tulee kirjoittaa suomen . Soveltavien opintojen yliopistonlehtori tel.


Esseen kirjoitusohjeet ovat erillisellä liitteellä. Oikeustiede, oikeustieteen maisteri (v). Tämän rinnalla on käytetty soveltuvin osin Husan, Mutasen ja Pohjolaisen Kirjoitetaan juridiikkaa, jos kirjoitusohje ei .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit