maanantai 4. helmikuuta 2019

Usa sotilaslentokoneet

USA sulki Turkin odotetusti pois F-35-hävittäjäohjelmasta. Brittiläinen ilmailusivusto on pannut hävittäjäkoneita paremmuusjärjestykseen. Ruotsin Gripen nousi kärkijoukkoon. Kiina julkisti tiistaina uuden J--hävittäjänsä, joka on niin sanottu viidennen sukupolven sotilaslentokone.


Kyse on jälleen yhdestä ristiriitaisuudesta . Karjalan lennostoon saapuu vierailulle kuusi yhdysvaltalaishävittäjää ja ilmatankkauskone. Ensimmäisenä Rissalan tukikohtaan laskeutui . Yhdeksänkymmentäluvulla yhteyskonekalustoa vahvistettiin toistaiseksi viimeisen kotimaassa valmistetun ja suunnitellun sotilaslentokoneen , Valmet Redigon, . Ei Venäjän resursseilla luoda lähiaikoina mitään, mikä uhkaisi USA. Löydä ideoita: Sotilaskoneet. New York Harbor, statue of liberty. F-16-hävittäjät tunnistamaan venäläiset sotilaskoneet lähellä.


Päätös tuli: USA ei salli jo valmistuneiden neljän F-35-hävittäjän . USA : 2Baath-puolueen jäsentä kuoli ohjusiskussa. Se on maailman painavin sotilaslentokone. Niin sanotussa Elephant Walk -harjoituksessa sotilaskoneet lähetetään tietyllä hetkellä ilmaan mahdollisimman nopeasti, eli seuraavat koneet . Viimeksi tänään Teheranissa suurissa mielenosoituksissa vaadittiin Israelin pyyhkimistä kartalta ja USA julistettiin ties monettako kertaa . Tutustu käyttäjän Aatu Pinterest-tauluun Sotilaskoneet. USA :n materiaalinen apu Venäjälle.


Pakistanissa ihmistä kuoli armeijan pienkoneen syöksyttyä maahan lähellä pääkaupunki Islamabadia tiistaina. Isis on noussut uudelleen Syyriassa – USA vetää joukkojaan maasta 6 . Sotilaslentokone putosi asuinalueelle Pakistanissa, ihmistä kuoli. Iskevin ja sykähdyttävin sotilaslentokone WW II jälkeen?


General Dynamics F- Fighting Falcon ( USA ). IHS:n mukaan syynä oli se, että kehittyvät maat ostivat sotilaslentokoneita , ISIS- järjestön vastainen taistelu sekä kiristyvä tilanne Lähi-idässä ja . Itämeren yllä maanantaina 19. USA tuo yhä ohjuskilpeä Eurooppaan. Onaga halusi, että USA : n sotilas poistetaan saarelta ja että Tamaki näyttää tukevan. Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, käytämme kumppaniemme kanssa sivustolla evästeitä.


Jos et hyväksy evästeitä, muuta . Pommikone on sotilaslentokone , jolla hyökätään maassa tai merellä sijaitseviin kohteisiin lähinnä pudottamalla pommeja. Esimerkiksi amerikkalainen B-Stratocruiser- sotilaslentokoneen 10 . Yhdysvaltalainen tavarataloketju . AFP: Kuusi venäläistä sotilaslentokonetta kävi lähellä Alaskaa. Hävittäjäpommittajat ovat korvanneet .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit