keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Ammatillinen kuntoutus varma

Ammatillinen kuntoutus varma
Ammatillinen kuntoutus varma

Ammatillinen kuntoutus auttaa sinua pärjäämään työelämässä. Opiskelevan kuntoutujan. Lue lisää ammatillisen kuntoutuksen keinoista. Kuntoutus ei vaikuta työnantajan maksuluokkaan. Mikä on kuntoutushakemuksen käsittelyaika?


Ammatillinen kuntoutus varma
Ammatillinen kuntoutus varma

Kuka tekee kuntoutussuunnitelman? Päätoiminen opiskelu ammatillisena kuntoutuksena, opiskelijan ilmoitukset, opiskelevan kuntoutujan matkakorvaukset. Jos työkyvyn arvioidaan palautuvan hoidon tai kuntoutuksen avulla, eläke. Voimme hankkia sinulle apua suunnitelman tekemiseen.


Tutustu kuntoutuskumppaneihin! Sopimus työpaikkakuntoutuksesta, palkaton ja palkallinen. Työnantajan kuvaus työtehtävistä.


Jos työkyky on heikentynyt, etsimme sopivaa polkua työelämässä jatkamiseen ammatillisen kuntoutuksen keinoin, ja jos työhön paluu ei ole . Kartoita mahdollisuutesi: . Jos työkykysi heikentyy, ammatillinen kuntoutus on sinulle uusi mahdollisuus. Jos et ole varma , onko ammatillinen kuntoutus sinua varten, soita meille, niin . Työeläkelaitokset järjestävät ammatillista kuntoutusta vakiintuneesti työelämässä oleville alle 63-vuotiaille. Varman kuntoutusasiantuntija.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit