torstai 28. toukokuuta 2015

Suomen standardisoimisliitto

Suomen standardisoimisliitto
Suomen standardisoimisliitto

Tietoa standardeista ja niiden hyödyistä sekä kuinka standardisointiin voi vaikuttaa. Suomen Standardisoimisliitto SFS ry on keskusjärjestö, joka edistää standardisointia ja standardien hyödyntämistä. SFS laatii, vahvistaa, julkaisee ja myy . SFS on riippumaton, taloudellista voittoa tavoit telematon . Join LinkedIn today for free.


Liitto laatii standardeja yhteistyössä eri alojen yhteisöjen kanssa. Jäseninä liitossa on elinkeinoelämän järjestöjä ja Suomen valtio. SFS:stä saatte tarvitsemanne standardit Suomesta ja ulkomailta.


Suomen standardisoimisliitto

Suomen standardisoimisliitto SFS ry on Euroopan standardisoimisjärjestö CEN: in jäsen ja aktiivisesti mukana eurooppalaisessa toiminnassa. SFS-käsikirja 1sisältää CE-merkintään liittyvää hyödyllistä perustietoa tiiviissä muodossa. Huolehdimme siitä, että suomalaisilla organisaatioilla on . Painopistealueina ovat pakkausten ympäistövaikutuksiin . SHLL:n ja sen tullausjaoston puolesta standardin laadinnassa Suomen seurantaryh- mään ovat osallistuneet SHLL:n jäsenyritykset Schenker . What does SFS stand for? Huoneentaulu Suomen paikannimet erikielisissä teksteissä havainnollistaa mikä nimi. Sen käyttöä ei kuitenkaan . Kesäloma tuo taas mittaamattoman määrän aikaa, jolloin voi tehdä mitä vaan.


Suomen standardisoimisliitto

Saatavissa: http://www. Entäpä jos lukisitkin jotakin . Suomen teknologiateollisuus sinnittelee horjuvilla markkinoilla - ”Odotuksissa kasvavaa varovaisuutta” Uusia tilauksia kertyi huhti-kesäkuussa .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit