torstai 28. toukokuuta 2015

Mummonmökin laajennus

Mummonmökin laajennus

Suomalaiset kesämökit ovat murroksessa, sillä mummonmökkien sijaan moni rakentaa itselleen rentouttavan lomakodin astianpesukoneineen . Käyttövalmiina toimitettu mökin laajennus. Joro-Huvilat valmistaa käyttövalmiina jopa mökkien laajennukset mahdollisuuksien mukaan. Korpelaisten mökki sai . Kesämökin laajennus on mahdollista tehdä kolmeen suuntaan eli ylös, alas ja sivulle.


Mummonmökin laajennus

Lue Meidän Mökin vinkit ja valitse omalle mökillesi paras . Mökin laajennus on kuitenkin helpompaa kuin vanhan mökin purku ja . Tässä opinnäytetyössä suunnittelen laajennusosan rakentamaani kesämökkiin, joka sijaitsee perheeni kesäpaikassa. Taustoittaakseni tekemiäni . Meillä on pienoinen mökki tuossa etukainuussa ja olisi tarkoitus laajentaa sitä niin, että tulisi yksi huone lisää. Yläkerran tilajako tehty, mutta kalustus ja ovet puuttuu. Harjakorkeutta on nostettu cm.


Mummonmökin laajennus

Laajentamisen voi tehdä moneen eri suuntaan niin, että rakennuksen . Nyt paluu kuva-arkistoon, löysin kuvia pikku mökin laajennuksesta. Suurin osa mökin kunnostajista haluaisi lisätä mökin käyttöaikaa myös kylmien. Lähtökohtana ei ollut kiinteistön laajennus tai arvon nosto.


Mummonmökin laajennus
Mummonmökin laajennus

Hirsimökin laajennus n. Osasto: Rakentaminen, Remontti. Jotkut suomalaiset mökin omistajat ovat oman elämänsä remonttisankareita ja tekevät kaiken itse. Moni kuitenkin haluaa nauttia kesästä . Mieti olisiko mökin portaiden ja terassien suhteen tehtävissä jotain uudistuksia. Terassin laajentaminen ja portaiden ja kulkureittien rakentaminen voi lisätä . Ensimmäinen mökki saa punamultaa pintaansa -maalaajana mökin.


Laajennuksen myötä saatiin ruokailutila ja kylpyhuone sekä yläkertaan alas avoin työ- ja vierashuone. Lisäksi laajennuksen alle tehtiin kellari, jossa on tekninen . Jo päiviä ennen valutalkoita hankittiin syötävät ja kaljat .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit