tiistai 19. toukokuuta 2015

Kiireetön hätänumero

Hätänumeron rinnalle suunnitellaan kiireettömien puhelujen palvelua. Jos olet epävarma tilanteen kiireellisyydestä, soita silloin hätänumeroon 112. Yksi Kansalaisneuvonnan tarkoituksista on vähentää hätänumeroon 1tulevia kiireettömiä asioita koskevia puheluita.


Jos kyseessä ei ole hätätilanne, voit kysyä neuvoa kansalaisneuvonnasta. Tällaisia turhia puheluita hätänumeroon on soitettu:. Hätänumeroon ei soiteta kiireettömissä asioissa eikä kyselytarkoituksessa. Tämä pätee myös erilaisissa häiriö- ja poikkeustilanteissa, joissa tiedustelusoitot . Mykkiä soittoja ovat puhelut, jolloin kännykkä soittaa hätänumeroon itsekseen. Kiireetön tilanne, kuten vaikkapa rikostutkinnan eteneminen, ei ole syy soittaa hätänumeroon.


Ajattelin tässä postauksessa oikaista muutaman hätänumeroon liittyvän harhaluulon. Hätäkeskuksesta neuvoo myös kiireettömissä asioissa. Erilaisissa häiriötilanteissa tiedustelusoitot.


Mihin numeroon soitetaan jos on kiireetöntä asiaa poliisille? Hyvänä muistisääntönä voidaan pitää sitä, että hätänumeroon 1tulee soittaa. Hälytä apua soittamalla yleiseen hätänumeroon 112. Poliisin vanhaan hätänumeroon soitetut kiireettömät puhelut kuormittavat turhaan 1numeroa ja hidastavat kiireellisten asioiden käsittelyä. Nelsonille annettiin kiireettömiä tapauksia käsittelevän linjan numero, johon häntä kehotettiin soittamaan.


Eipä kuitenkaan kulunut kuin hetki, . Jos hätänumero on ruuhkautunut, älä sulje puhelua vaan odota rauhallisesti. Sisävesillä yleinen hätänumero hätätilanteissa: 112. Muina aikoina suoraan . Kiireellinen ja kiireetön terveydenhoito Tampereella. TÄRKEÄT PUHELINNUMEROT.


Soita hätätilanteessa HÄTÄNUMEROON 112. Sen sijaan kiireettömissä asioissa, tiedustelutarkoituksessa tai . Kertokaa mulle millainen on kiireetön asia joka soitetaan hätäkeskukseen (112)? Kiireettömät ajanvaraukset tehdään arkipäivisin puhelinaikoina soittamalla oman alueen.


Suomi on mobiilisovellus hätänumeroon soittamiseen ja hätäpaikannukseen. Sovelluksen keskeisin hyöty on, että avunsaanti hätätilanteessa nopeutuu. Tervetuloa YTHS:n Tampereen toimipisteen sivulle.


Hervannan toimipisteen osoite on TTY . Hätänumerosta 1tavoitat yhdellä puhelulla muun muassa ambulanssin, poliisin ja. Sosiaali- ja kriisipäivystys. Yleinen hätänumero 112 . Euroopan yhteinen hätänumero.


Tärkeintä on tietää, milloin hätänumeroon pitää soittaa. Tiedusteluja, sähkökatkosilmoituksia, kiireettömiä poliisiasioita tai kun ei vain . Samalla yritetään vähentää yleiseen hätänumeroon tulevia kiireettömiä. Hätänumero 112:een soitetaan paljon puheluita, jotka sinne eivät kuulu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit