maanantai 18. toukokuuta 2015

Pöytäkirjan säilytysaika

Osakeyhtiön pöytäkirjojen säilyttäminen. Yhtiökokouspöytäkirjat. Yli kuuden vuoden säilytysaika koskee esimerkiksi kiinteistöinvestointeja . Muillakin tiliasiakirjoilla on lakisääteiset säilytysajat.


Luottamuselimen pöytäkirjat. Suomen Kuntaliitto julkaisee kunnallisten asiakirjojen säilytysaikoja koskevia suosituksia. Julkaisut sisältävät sekä Kansallisarkiston . Yhdistyslain mukaan yhdistysten tulee pitää kokouksistaan pöytäkirjaa ja ylläpitää jäsenistään luetteloa.


Kirjanpitolaki säätelee mm. Pöytäkirjan laatii kokouksen . Sen lisäksi ne pitää arkistoida . Lisäksi tarkoituksena oli koota kunnallisten asiakirjojen säilytysaika. Henkilöstökokousten pöytäkirjat. Työpaikkakokousten pöytäkirjat. Yhteistoimintaelinten . Hallituksen asiakirjojen käsittely ja arkistointi.


Arkistointi menettelyt. Säilytämme käyttäjän tietoja vain niin kauan kuin on tarpeen yllä määriteltyjen henkilötietojen käyttötarkoitusten toteuttamiseksi kulloinkin . Taloyhtiön kerhohuoneessa säilytetään yhtiön pöytäkirjoja ja muuta. Terveydenhuollon ammattioikeudet. KKH ams-mallissa säilytysaika vuotta. Liite Salon kaupungin pöytäkirjojen laatiminen ja arkistointi.


Lyhemmän säilytysajan kategoriaan kuuluvat ne tiedot, jotka liittyvät. Tähän kategoriaan kuuluvat nk. Viranhaltijan pöytäkirjat säilyte- tään sähköisesti. Johtajan avoimen viran.


Mistähän löytäisin tietoa yhdistysten asiakirjojen säilytysajoista. Kun esimerkiksi hallituksen kokouksesta laadittu pöytäkirja on . Asiakirjojen säilytysaikojen määrittäminen. Käräjäoikeudessa pidetään riita-asian käsittelyssä pöytäkirjaa , johon on merkittävä tuomioistuimen nimi ja käsittelypäivä,. Kokousaika: keskiviikko 7. Oikeudenkäyntiasiakirjojen säilytys.


Löytyykö pöytäkirjasta helposti kaikki ne päätökset, joita hallituksen ja isännöitsijän tulee alkaa toteuttaa, . Säilytysajan umpeuduttua asiakirjat menevät tuhottaviksi. Kunnanvaltuuston valmisteluvaliokunnan pöytäkirjat. Kunnallislautakunnan-kunnanhallituksen pöytäkirjojen hakemistot. Sähköisten asiakirjojen säilytysaika luottamushenkilöiden pilvipalvelussa. Vaikka käytännössä usein onkin niin, että kokouksen sihteeri kirjoittaa pöytäkirjan , . Onko tämä tietosuojakysymys?


Suoje- lu luokka Lisätietoja työpiste yht. Tilitystentarkastajille kk ennen kokousta. Olemme tarkastaneet pöytäkirjan ja todenneet sen kokouksen.


Kolehti- ja tilitositteiden säilytysaika on (10) kymmenen vuotta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit