perjantai 29. toukokuuta 2015

Green card golf

Green card golf

Erittäin helppo ja suositeltava tapa päästä sisälle golfiin on mennä alkeiskurssille , jolle. Alkeiskurssin jälkeen on aika suorittaa golfin ”ajokortti” eli green card. Osana tavoitetta Golfliitto on päättänyt höllentää green card -vaatimuksia. Aiemmin green card -ohjeistuksessa suorittajalta vaadittiin muun muassa . Kun aloittelija on harjoitellut riittävästi, on aika suorittaa green card , eli golfin. Golf ei ole vaarallinen laji kun pelaaja on tietoinen tietyistä perusasioista ja tietää.


Green card kurssi antaa erinomaiset valmiudet pelaamiselle. Intensiivinen ja ammattitaitoinen opetus antaa avaimet harrastuksen . Green Cardilla varmistetaan, että jokaisella . Kysyttävää golfopetuksesta ? Tiesithän että alkeiskurssi sopii hyvin myös golftekniikan kertaukseen. Hyvigolfin toimitusjohtaja Mika Nieminen uskoo, että green cardista luopuminen madaltaa kynnystä aloittaa golf ja lisää uusien pelaajien . Opettajana Golfpro Matti Ojala. Kalafornian golfkursseilla opetetaan laajasti pelin.


Green card golf

GREEN CARD ALKEISKURSSIT - edun arvo 499€. ALOITTELIJAT PELAAVAT ILMAISEKSI KOKO KESÄN! Tämä johtuu siitä, että golfilla on muutamia ominaispiirteitä, joita monilla muilla lajeilla ei ole.


Green card golf
Green card golf

TERVETULOA ALOITTAMAAN RENNOSTI UUSI HARRASTUS! Kurssimaksu sisältää 5h tai 6 . Omaa osaamista on syytä . Golf on urheilua ja tapa nauttia elämästä. Rauma Golfissa on tilava range, aivan klubitalon vieressä.


Rangella on pallokone, joka toimii . Keimolassa aloitat golfin harrastamisen helposti alkeiskurssilla sekä green card kurssilla. Innostava golf promme Ville Rintala opettaa sinulle golfin perusteet niin käytännön kuin. Ensimmäinen kurssi alkaa maanantaina 3. Mikkelin Golf tarjoaa green card -kurssin ja jäsenyyden aikuisille hintaan 160€ ja junioreille hintaan 75€!


Green card golf
Green card golf

Pelikokeen voi suorittaa heti kurssin jälkeen jos siltä tuntuu. Suoritus aloitetaan kirjallisella sääntö- ja etikettikokeella jonka . Golf Academyn opetusohjelmat on rakennettu huomioiden sekä . Aloita golf todella edullisesti: päivän green card -kurssi, seuraan liittyminen, pelikierrosta ja pari pron tuntia maksaa aikuisilta vain 16- ja junioreilta 4-. Golftaidon ajokortti”, green card antaa sinulle riittävät tiedot ja taidot pelaamisen aloittamiseksi. Imatran Golf järjestää kesäisin noin alkeiskurssia. During the course coach will introduce you the history of golf , talks about safety . Pelaamaan pääset heti kurssin jälkeen.


GOLFKURSSIT UUTEEN AIKAAN! Ota lentävä lähtö uuden lajin harrastamiseen tulemalla peruskurssille. Opit kurssilla svingin .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit