keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Verkkoaita lupa

Oma piha ja talo ei läheskään aina tarkoita, että voisit tehdä pihallasi mitä vain. Todella moni asia vaatii luvan tai ainakin ilmoituksen kunnan . Kuva: esimerkki aidasta, jonka rakentaminen edellyttää lupaa. Tonttien välinen aita . Olenyrittänyt saada selkoa pensas- ja verkkoaidan rakentamisesta, mutta saanut niin. Omalle piha-alueellesi saat rakentaa verkkoaidan koiria varten jos sitä ei erikseen ole kielletty.


Aitaverkko rajaa pihan ilmavasti. Verkkoaita ja metalliverkko sopivat myös eläinaitauksiin. Tutustu ja tilaa aitaverkot ja tarvikkeet netistä! Vasta istutetun pensasaidan suojaksi voi pystyttää muutamaksi vuodeksi esim. Tarviiko jonkinlaisen luvan aidan rakentamiseen.


Eiköhän se verkkoaita taida olla paras ratkaisu. Kaiken rakentamisen yhteydessä, ja hyvissä ajoin ennen töiden aloittamista, on syytä varmistaa, millaisia lupia tarvitaan - tai tarvitaanko niitä. Lupa tai ilmoitus tarvitaan aina, elleivät edellisessä kohdassa mainitut määritelmät täyty.


Jos aita rakennetaan tontin rajalle, tai korkeuttaan lähemmäs tontin . Aidaksi tulisi verkkoaita jonka korkeus olisi noin metri. Jos lupa tarvitaan kuinka paljon se tulisi maksamaan ja kuinka kauan k sittely . Sähköisen luvan perustajalla tulee olla valtakirja edellä mainituilta luvan. Kun aidan paikan merkitseminen liittyy myönnettyyn lupaan (kuuluu luvan hintaa), . Rakennuksen rakentamiseen, laajentamiseen, muutostöihin ja korjaamiseenkin tarvitaan yleensä lupa.


Maankäyttö- ja rakennuslain mukaisia lupia ovat . Toimenpidelupaa haetaan seuraavissa tapauksissa: katoksen, vajan, kioskin, käymälän, esiintymislavan tai vastaavan rakennelman . Puuttuu: verkkoaita Keskustelu - Mitä tehdä? Riita piha-aidasta naapurin kanssa, naapuri. Kyllä mä sinuna sen aidan siihen vaan pykäisin jos on lupa niin korkea aita rakentaa, tarkoitan. Koiratarhan näköisiä nuo verkkoaidat , ja vielä noin korkea.


Suomen OnlineTutkimus Oy. Kuntien Internet-sivujen käyttäjätutkimus. Kehitämme verkkosivustoamme käyttäjäkyselyn avulla.


Toivomme osallistumistasi . Mikäli lupa myönnetään, ehdoksi tulee asettaa se, että aidan rakenne. Koko kunnan alueella on luvan tarpeesta vapautettu leikkimökit, pienet jätekatokset, puupinojen. Rakennuslupa tai toimenpidelupa haetaan kirjallisesti kunnan. Yleensä lupa -asia selviää yhdellä puhelinsoitolla.


Hanketta ei saa käynnistää ennen kuin lupa -asiat ovat kunnossa. Tällöin naapureille aiheutuva haitta ei saa olla merkittävä. Naapurintontin rajalle rakennettava kiinteä aita tulee perustuksineen rakentaa kokonaan luvan hakijan tontin puolelle, ellei sen rakentaminen . Tarvittaessa voimme auttaa lupa -asioiden hoitamisessa. Porttien ja aitojen lisäksi valmistamme myös esimerkiksi puomeja, kaiteita, käsijohtimia sekä . Lupa on henkilö- ja päivämääräkohtainen sopimus, jonka allekirjoittaja sitoutuu. Mikä on aidan rakentamisen hinta, tarvitaanko aidan rakentamiseen rakennuslupa , saako aidan rakentaa rajaan kiinni?


Aita-asia on otettu lupakäsittelyyn, koska naapuri vastustaa aidan rakentamista kyseiselle tontin rajan osalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit