tiistai 26. toukokuuta 2015

Notre dame

Notre dame
Notre dame

Oh, mistä alottaisikaan? Ehkä siitä mistä reissummekin alkoi, eli Pariisiin tutustumisesta, kävellen varmaan yhteensä . Kuinka kat-sella Eiffel-tornia kuumailmapallon kyydissä tai tutustua kaupunkiin rättisitikkakierroksella? Pariisi on ehdottomasti yksi maailman hurmaavimmista kaupungeista niin lapsille kuin. Pariisi on täynnä upeita nähtävyyksiä , joista kuuluisimpia ovat Eiffelin torni, Riemukaari, Notre Dame, latinalaiskorttelti, Montmartren kukkula sekä Louvre ja.


Notre dame
Notre dame

Varaa helposti hyvä Pariisi hotelli. Monet´n puutarha ja lukemattomat muut ajattomat nähtävyydet. Pariisi oli yhtä kaunis kuin ennenkin, ja muutaman päivän aikana onnistuimme kiertämään kaikki turistikohteet, ainakin ulkopuolelta.


Suosituimpien nähtävyyksien tilanne alkaa olla lohduton. Tripadvisorin lista: Vuoden 20suosituimmat nähtävyydet. Pariisi , Ranska; Eiffel-torni, Pariisi , Ranska; Sagrada Familia, Barcelona, Espanja . Pariisin luonnontieteen museo koostuu monesta eri useosta.


Notre dame

Istuimme ystäväni kanssa hotellihuoneessamme, Pariisissa. Olimme jo käyneet läpi kuuluisimmat nähtävyydet , mutta meillä oli silti pari päivää .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit