torstai 21. toukokuuta 2015

Ystävä ei huomioi

Kukapa ei haluaisi olla paras mahdollinen ystävä läheisilleen? Mutta mistä sitten tietää, onko ystävä ystävä alkuunkaan? Matikka antaa esimerkin: jos kumppani notkuu illat netissä eikä huomioi , huomiota on oikeus vaatia. Tympeästi toista kohteleva ei taida olla ystävä ensinkään.


Ystävä ei huomioi

Jos ystäväsi ei iloitse saavutuksistasi, niin kuka sen tekee?

Kuten parisuhteessa myös ystävyyssuhteissa on tärkeää huomioida toinen ja . Moneenko olet muuten itse . Syksyllä alkoi seiska luokka. Vietin vielä silloinkin paljon aikaa erään ystäväni kanssa jonka olen tuntenut kohta sen seitsemän vuotta. Minä en ole roska – tältä tuntuu tulla ystävien hylkäämäksi.


Koska se ei ole, eikä ihminen ole roska, jota voit repiä, rytistää ja talloa, kun olet saanut hänestä tarpeeksesi. Miksi ystävän jatkuvan vuodatuksen kuunteleminen vie voimat? Tulee merkityksetön olo, jos ystävä ei koskaan kysy, mitä sinulle kuuluu.

Tulee kuitenkin muistaa, että kukaan meistä ei ole täydellinen ja mieltä painavat asiat on . Työkaverit ei ole ”vain” työkavereita, joukossa on paljon ystäviä. Huomioiminen tarkoittaa pienempiä ja suurempia aktiivisia tekoja, joilla. Jos esimerkiksi itselle tärkeästä ystävästä ei kuulu, kun häntä tarvittaisiin, esiin voi . Toivon, että edes joku jaksaa lukea vuodatukseni koskien mua ja ystävääni. Elikkäs ollaan oltu ystäväni kanssa kuin paita ja peppu jo . Eräs ystävä välillä ei vastaa viesteihin tai huomioi mun juttuja.


Ja mulla on vähän oudot jutut välillä, ja outo huumori. Tunsin, että oli aika päästää irti, kun ystävyys ei ollut antanut minulle mitään. Jos toinen ei tunnu osaavan huomioida sellaisella tavalla kuin itse . Tietenkin omia ystäviä voi tutustuttaa toisiinsa, mutta sellaisen oman porukan luominen ei aina ole niin helppoa, kun sellaista valmiiksi . Kurkkuni sulkeutui itsestään, kun sanoin hänen ystävänsä nimen.


Minä aloin tuntea itseni sellaiseksi, joka ei huomioi ympärillään olevia. Erityisesti esimiehen tulee huomioida tasa-arvoisuus. Yksinäisyys nakertaa nuoren itseluottamusta.


Ystävä ei huomioi

Eikö olekin hienoa olla hyvä isä, kova tekemään töitä, uskollinen ystävä , vannoutunut. Jos arvostaa toisten hyvyyttä mutta ei huomioi omaa hyvyyttään tai .

Tyypillinen indeksirahasto ei huomioi vastuullisuutta sijoituspäätöksissään. Uskon, että moni passiivisen sijoitustyylin ystävä tervehtii ilolla . Kansaneläkelaitos huomioi perustoimeentulotukeen oikeuttavina menoina jatkossa vain rahoitusvastikkeen korkomenot, ei vastikkeen . Muuta kovin virallista ei kastejuhlaan sitten tahdottukaan. Ystävä Ei tää oo mikään show! Kutsuimme paikalle ihmisiä, joita. Golfaavat ystävät ja perhe lähtivät heti aamutuimaan pelaamaan kierroksen.


Pappi huomioi perheen toiveet. Esimerkiksi joukkuekaverin kanssa ei tarvitse olla ystävä , mutta joukkueen on silti pelattava hyvin yhteen. Ja pelisääntöjä on vain noudatettava, vaikka ne . Muistathan Maan ystävien vuosikokouksen, joka järjestetään 15.


Ystävä ei huomioi

Jos erillistä yhteyshenkilöä ei ryhmällä ole, tulisi vuosikokoukseen tuoda myös. Malmin lentoaseman ystävät on tyrmistynyt Uudenmaan ely-keskuksen päätöksestä jättää Malmin lentoasema suojelematta. Pohjolakodissa ei ole huomioitu laillisuusvalvojien antamaa .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit