keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Hyvää huomenta espanjaksi

Hyvää huomenta espanjaksi
Hyvää huomenta espanjaksi

Katso sanan hyvää huomenta käännös suomi- espanja. Ilmainen Sanakirja on monipuolinen sanakirja netissä. Suomi, englanti, ruotsi ja monta muuta kieltä! RedFox on Suomen suurin sanakirja. Espanjassa kysymyksissä ja huudahduksissa tulee sekä lauseen alkuun.


Vaikka sinulla ei olisi aikaa espanjan kielen syventäviin opintoihin, tässä muutamia sanoja. Glosbessa, ilmaisessa online-sanakirjassa. Selaa miljoonia sanoja ja sanontoja kaikilla kielillä. Buenas noches sanotaan illan pimettyä ja kun toivotetaan hyvää yötä. Epämuodollinen tervehdys.


Aamuisin käytetty tervehdys. Iltaisin käytetty tervehdys. Lähellä ostosmahdollisuuksia huomenta rakkaani. Hyvää huomenta rakkaani käännös. Kiitos hyvää, Entä sinulle?


Gibraltar on Espanjan eteläisin pieni niemialue, mutta se kuuluu Englannille. Toivotamme toisillemme hyvää huomenta. Oletko jo Suomi- Espanja Seuran jäsen. Vaikka Madrid on Espanjan pääkaupunki ja monin tavoin kansainvälinen paikka,.


Hyvää huomenta espanjaksi

Sivakka - helppoa ja turvallista asumista. Sivakasta on kasvanut konserni, joka on alansa . Kun espanjalaispoliisi toivotti hänelle hyvää huomenta , hän teeskenteli ettei ymmärtänyt espanjaa , ei edes katsonut hänen suuntaansa. Kaikki ne vuodet, jotka . Toisaalta aamupiiri toteutettiin kevään ajan pääasiallisesti espanjaksi , hyvää huomenta toivotettiin aamuisin espanjaksi ja pieniä fraaseja . Kulje myöskin siivosti äläkä . Tällä oppitunnilla Bienvenidos a España (Tervetuloa Espanjaan ) opit:.


Siinä kerrotaan tervehdysten käytöstä espanjan kielessä. Tällä sivulla on joitain espanjan perusilmauksia, joita voit käyttää jokapäiväisissä keskusteluissa. Haluatko kehittyä ammatillisesti, syventää asiantuntijuuttasi tai suunnata osaamistasi . Kanariansaarten kieli on espanja (Kastilia), mutta kanarialaisten korostus ja murre on enemmän espanjaa jota puhutaan.


Ehkä huomenna olisimme rannalla taas, jos vain on yhtä aurinkoista, sanoimme tytölle. Orihuelassa oli toiminut hyvin se,. Tässä hyviä uutisia niille, joilla on vaikeuksia kielten kanssa. Lahden kaupunginteatteri -lippuja - osta viralliset Lahden kaupunginteatteri -liput Lippupisteestä.


ISÄ Liikkuvuusjakso antoi minulle ehdottomasti lisää itsevarmuutta ja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit