perjantai 23. joulukuuta 2016

Lyhenteet sanakirja

Miten lyhenteeseen liitetään taivutuspääte, milloin tarvitaan kaksoispistettä? Valitse seuraavista lyhenteitä ja merkkejä koskevista vaihtoehdoista mielestäsi . Millaisia lyhenteitä on olemassa? Somessa käytetään todella paljon lyhenteitä , osa niistä voi tarkoittaa useaa eri asiaa. Osa on tarkoitettu haukkumasanoiksi, . Tähän luetteloon on koottu yleisiä tai eri tavoin ajankohtaisia lyhenteitä. Tekstiviesteistä tutut lyhenteet ovat puskeneet tiensä myös puheeseen.


Lyhenteet sanakirja

Jaa artikkeli Whatsapissa. Selaa lyhennesanakirjaa ja luettelo suomenkielen lyhenteistä. Ohessa on kokoelma suomalaisia, ruotsalaisia ja latinalaisia lyhenteitä , joihin voi törmätä sukututkimuksen yhteydessä.


Lyhenteet sanakirja

Lyhenteet ja akronyymit. Kokoelma ei ole täydellinen luettelo . Lääketieteen sanasto kertoo, mitä vierasperäiset lääketieteelliset termit ja lyhenteet tarkoittavat suomeksi. Juuri nämä lyhenteet voivat aiheuttaa päänvaivaa asunnon myyjälle tai ostajalle. Seuraavassa on lista yleisimmistä asuntoilmoituksissa käytettävistä lyhenteistä. Nettislangi – sanakirja — Eli lyhenteet suomeksi.


Lyhenteet sanakirja
Lyhenteet sanakirja

Täältä löydät netissä sekä myös messenegerissä usein käytettäviä nettisanoja eli nettislangia ja niiden . MOT Recallmed Lääketieteelliset lyhenteet on kattava lyhennesanakirja, johon. Mistä löytyvät lääketieteelliset lyhenteet , joita on esim. RedFox on Suomen suurin sanakirja.


Kirppis-Suomi - sanakirja : Yp = Ylläpito, ryhmän ylläpitäjä. Katso sanan lyhenne käännös suomi-ruotsi. Suomi, englanti, ruotsi ja monta muuta kieltä!


Lyhenteet sanakirja

Useiden eri alojen sanastojen kokoelmia ovat muun muassa Sanastokeskus TSK :n TEPA-termipankki (erikoisalojen sanastojen ja sanakirjojen kokoelma), . Sanojen sanaluokkien lyhenteet. Sanakirjan sanojen luokittelu ja käytetyt lyhenteet. Luokittelu aihepiirin mukaan. Alla olevasta taulukosta voit tarkistaa mitä . Hammasalan sanakirja , sanastot ja lyhenteet. Tavallisista sanakirjoista on harvoin apua hammasteknisen ja.


Lyhenteet sanakirja

Sanastoon on koottuna suomalaisia, ruotsalaisia, saksalaisia ja latinalaisia sanoja ja lyhenteitä , joihin voi törmätä sukututkimuksen yhteydessä. Tämä liite sisältää nettislangiin kuuluvia ilmaisuja ja lyhenteitä. Muistatko vielä ajan, kun sanakirja painoi viisi kiloa ja sen alussa oli sivua. T ila ei ole ruudulla ongelma, joten lyhenteet ja muut kryptiset . Niinpä laadin kaikille junalla matkustaville VR-suomi- sanakirjan , joka auttaa tunnistamaan junatyyppejä, niiden lyhenteitä ja alennuskäytäntöjä . Neuleohjeiden lyhenteitä.


Yleisluontoiset lyhenteet , kuten LOL ja ROTFLMAO, löytynevät muualta, tässä listassa on erityisesti neuleaiheisilla . ITIL-sanasto ja lyhenteet. Sähköteknisiä lyhenteitä. American Bureau of Shipping ( alusten luokituslaitos ). AC alternating current ( vaihtosähkö ). Näppäile ruutuun sana tai lyhenne saadaksesi selityksen, synonyymin ynnä muuta.


Tai katso koko sanalista alla olevasta sanakirjasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit