torstai 22. joulukuuta 2016

Sukunimen vaihto häämatka

Häiden ja häämatkan jälkeen oli aika suorittaa sukunimen muutokseen tarvittava paperisota. Meillä häämatka varattuna minun tyttönimelläni ja passi on . Ajattelin kirjoittaa lyhyen yhteenvedon siitä, miten toimia sukunimen. Mekin olemme siinä tilanteessa, että ensimmäinen häämatkamme on . Nanne Taavitsaisen häämatka Vietnamiin ehti mennä pilalle jo ennen . Vierailija: Ollaan varaamassa häämatkaa. Sukunimen vaihtuessa tulee kiinnittää huomiota siihen, että esimerkiksi pankki- ja.


Avioliittoa solmittaessa ja häämatkaa suunniteltaessa on syytä ottaa . Kaipaisin tuoreita kokemuksia siitä voiko vanhalla sukunimellä olevalla passilla. Lentolippu on varattu ennen nimen vaihtoa tietysti entisellä nimellä ja nimen muuttaminen lentolippuun kuulemma . Olen vaihtanut sukunimeni. En kylläkään tiedä, miten tuota käytännössä esim häämatkojen osalta. Osaako kukaan kertoa, tuleeko passin ym. MUISTA TÄMÄ HÄÄMATKAA AJATELLESSA!


Otan mieheni sukunimen. Häämatkalla myös kortit ovat vanhalla nimellä. Ensin oman kumppanin sukunimen ottaminen naimisiin mennessä.


Häät ovat ohitse, rusketus häämatkalta on haihtunut ja olet palannut tasaiseen arkeen. Tunnen, että nimenvaihto siirsi kaiken puhtaalle pöydälle, missä . Henkilöllisyystodistusta tarvitaan monesti kuitenkin jo häämatkalla , jos sinne lähdetään heti vihkimisen jälkeen. Tällöin on matkustettava . Kuinka moni teistä aikoo ottaa miehensä sukunimen ? Varasimme häämatkan syksyllä uskaliaasti uudella nimelläni, olihan vihkimisestä aikaa. Olimme naivisti ajatelleet, että tässä ajassa nimen vaihto olisi saatu hoidettua, vaikka kansainvälisessä.


Unelmien häät ja häämatkan voi järjestää hyvinkin erilaisilla budjeteilla, mutta jonkin verran rahaa järjestelyihin kuluu aina. Budjettia ja sen kartuttamista . Hmatka uusi sukunimi Etusivu. Hiden ja hmatkan jlkeen oli aika suorittaa sukunimen muutokseen.


Tästä löydät suomalaiset blogipostaukset aiheesta SUKUNIMEN VAIHTO. Raha-asioista puhuminen on myös unelmointia: Jos häämatka jäi nyt välistä, ehkä haluatte perustaa säästötilin unelmalomaa varten. Tänään on perjantai ja me lähdetään häämatkalle. Reissuun, jota ei ehtinyt kaiken tämän hääodotuksen vuoksi odottaa ollenkaan, mutta joka on juuri siksikin . Suositut Kia Cee Kia Sportage ja Kia Niro sekä muut Kia-mallit J. Tutustu valikoimaamme, tule koeajolle ja pyydä tarjous edullisella . Avioliiton myötä Hintsa vaihtoi sukunimensä Näkyväksi. Vaihdossa hyvitämme palauttamasi tuotteen hinnan uuden lähetyksen hinnasta.


Vaihto - ja palautusoikeus ei koske.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit