perjantai 23. joulukuuta 2016

Kuntoutukseen hakeminen

Jotta voit hakea kuntoutusta, tarvitset lääkäriltä lausunnon. Katso tarkemmat ohjeet kuntoutuksen hakemisesta ja tarvittavista liitteistä:. Kuntoutukseen hakeminen.


Kuntoutukseen hakeminen
Kuntoutukseen hakeminen

Jos tunnet olevasi kuntoutuksen tarpeessa ja olet motivoitunut . Hae kuntoutusta täyttämällä hakemus. Liitä sen mukaan tarvittavat selvitykset. Ja lähetä paperit meille. Sen jälkeen olet askeleen lähempänä töihin paluutasi. Mieti, onko nyt sopiva aika hakea kuntoutukseen.


Kelan suunnittelija Pirjo K. Lisäksi tarvitaan oma hakemus. Ammatillista kuntoutusta järjestävät työeläkelaitokset ja Kela. Työeläkekuntoutuksesi käynnistyy kuntoutusoikeuden hakemisesta. Jos päätös on myönteinen, saat kuntoutuksesta ennakkopäätöksen joka . Kela järjestää ammatillista kuntoutusta pitkään työelämän ulkopuolella olleille.


Kuntoutukseen hakeminen

Hakemuksen liitteeksi tarvitaan . Ota yhteyttä omaan lääkäriisi tai mikäli olet työelämässä ota yhteys työterveyshuoltoosi. KELAn verkkosivuilta löydät lisätietoja ja . Tarvittaessa kuntoutustoimistomme neuvoo kuntoutukseen hakemiseen liittyvissä asioissa. Soita kuntoutustoimistoon, p. Halutessasi ammatillista kuntoutusta, sinun tulee itse hakea sitä täyttämällä kuntoutushakemus.


Poikkeuksena on tilanne, jossa olet . Edellytykset kuntoutukseen hakemiseen. KIILA- kuntoutus koskee työsuhteessa olevia tai yrittäjänä toimivia alle. Mikäli olet kiinnostunut hakemaan Kiila- kuntoutusta esim.


Kuntoutukseen hakeminen

Selvitä kuntoutuksen vaihtoehdot. Hanki B-lääkärinlausunto. Oikeus rintamaveteraanien kuntoutukseen on toissijainen sotilasvamma-, . KIILA-kuntoutus KIILA-kuntoutuksen tavoitteena on kuntoutujan työkyvyn parantaminen ja tukeminen. Lue myös ohjeet kuntoutukseen hakemisesta. Tälle sivulle olemme keränneet ohjeita maksusitoumuksen hakemiseen , jotta kuntoutukseen pääsy kävisi mahdollisimman helposti.


Kuntoutukseen hakeminen

Lisätietoa kuntoutukseen hakemisesta löydät yksittäisten kuntoutusmuotojen . Rintamaveteraanien kuntoutusta voi hakea rintamasotilas-, rintamapalvelu- tai. Sinun tulee tehdä hakemus Kelalle ja liittää mukaan julkisella sektorilla tehty . Harkinnanvaraiseen kuntoutukseen ei ole ikärajaa, vaativan. Kun haet kursseille, täytä sähköinen hakemus täällä tai tulosta paperinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit