tiistai 20. joulukuuta 2016

Avainnauha virkattu ohje

Avainnauha virkattu ohje

Tämän Pin-lisäyksen löysi RAILI MARJAMÄKI. Tee omia löytöjä ja tallenna ne Pinterestiin. Helpot ja kauniit avainnauhat voi virkata vaikka kaikissa. Koruharrastaja Riikka Reinikainen neuvoo, miten voit virkata siron nauhan. Avainnauhan teko- ohje Nauhan pituus: m Tarvikkeet: Yksi kerä . Nyt kyllä tuli tehtyä hempeitä avainnauhoja.


Kesäpannoissa virkkasin aina 5p jonka jälkeen ks. Tänään virkkasin samalla mallilla avainnauhan äidilleni. Mikäli malli miellyttää, niin ohjetta saa vapaasti käyttää. Se mistä olen mallin itse . Tee aloituslenkki ja virkkaa ketjuun silmukoita niin monta, kuin haluat.


Ohjeen avainnauhaan on virkattu aloitusketjuun silmukkaa ja 1 . Virkattu avainnauha - ohje. Virkkasin viime vuonna kesälomalla avainnauhan. Huomasin, että tuota postausta avainnauhasta on luettu . Olan yli menevä virkattu avainnauha - ohje. Minulta tilattiin kaksi kpl avainnauhoja , jollaisen olen virkannut aivan blogini . Piristä arkea itse tehdyllä avainnauhalla.


Avainnauha virkattu ohje
Avainnauha virkattu ohje

Käytä ohjetta vapaasti omaan. Työpaikan henkilökortti tai avaimet kulkevat avainkaulanauhassa kätevästi mukana. Katso muita ideoita: Virkkausohjeet,Itse tehdyt korut ja Korut. Tavallinen musta kaulanauha lensi roskikseen, kunhan ensin olin irroittanut siitä avainnauhaan tarvittavat osat. Jätin loppujen lopuksi . Korukoukussa-blogista vastaan tuli kuitenkin hauska avainnauha , ohjeen kera.


Onko Sinulla ohjetta miten olet saanut tästä näin ihanan ja siistin? Tunnisteet: kalalanka, virkkaus. Kalalangasta virkattuna tämä malli olisi avainnauha , mutta otin . Kätevän kokoinen olkalaukku virkataan kokonaan kiinteillä silmukoilla. Teksti ja ohje Anne Sneck Kuvat Jouni Harala.


Avainnauha virkattu ohje

Kaisankodilla olen nyt reilu vuoden ohjannut avainnauhojen tekemistä. Se vaan on niin suosittu aihe. Tämän virkatun kaitaliinan ohjeen löysin Dropsin sivuilta ja päätin tehdä . Suurpiirteinen virkkaaja,. Minäkin olen virkannut itselleni nappikaulakorun ja virkkaan vielä toisenkin, kunhan saan kirppikseltä metsästettyä sopivan määrän sopivan . Ohjetta ei ollut vaan virkkailin ihan vaan mitä sattui tulemaan. Riippuu siitä miten pitkän avainnauhan haluat.


Avainnauha virkattu ohje

Koristeena on virkattu kukka, johon on kiinnitetty vanha . Nyt on blogissa ohje olan yli laitettavaan, virkattuun avainnauhaan , jos vielä . Tämä ei kovin monimutkainen projekti ole, mutta tässä nyt kuitenkin tarkempi ohje.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit