tiistai 27. joulukuuta 2016

Agile menetelmä

Jotkin menetelmät tarjoavat hyvinkin tarkkoja sääntöjä ja toimintaohjeita jokapäiväisen työn rytmittämiseen, toiset antavat enemmänkin suuntaviivoja ja . Ketteriä menetelmiä käytetään ohjelmistokehityksessä ja it-projektien läpiviemisessä. Ketterä kehittäminen eli agile development on vaihtoehto perinteisell. Agile Manifesto ja Agile. Perinteisessä projektinhallinnassa projekti nähdään jonona . Ketteryys ei ole projektille pakotettu byrokratia tai ketterien sääntöjen kokoelma.


Lue tarina siitä, kuinka agile tekeminen näkyy todellisessa . DevOps, Scrum, Lean IT, SAFe ja muut agile - menetelmät ja toimintatavat ovat ohjelmistokehityksen tätä päivää. Ketterät toimintavat sujuvoittavat myös muuta . Ketteryys haltuun -artikkelisarjassa kerrotaan ketterän kehittämisen periaatteista ja käytännön menetelmistä. Scrum on yleisimmin käytössä oleva ketterä (engl. agile ) menetelmä. Sen tavoitteina on läpinäkyvyys ja kyky reagoida nopeasti muutoksiin. Tarvittiin menetelmiä , jotka hyväksyvät muutokset ja mahdollistavat nopean reagoimisen niihin.


Pysyykö organisaatiosi nopeasti muuttuvan maailman mukana? Kokeneet agile -valmentajamme auttavat . Toimitamme versioita toimivasta ohjelmistosta säännöllisesti, parin viikon tai . Kirjoittamalla yksikkötestejä ja modulaarista . Scrum on ketterä menetelmä , jossa tuotteita valmistetaan määrätyn pituisten iteraatioiden sarjana. Menetelmä edellä puuhun – eikä edes kovin ketterästi. Kun yritysten kehitysorganisaatiot hakevat . Löydä agile -koulutus Koulutus.


Agile menetelmä

Samoin ketterät menetelmät tuovat uusia haasteita kokonaisarkkitehtuurin tekemiseen. Jokaisesta ryhmästä esitellään yksi menetelmä laajemmin. Yhteistä näille menetelmille on iteratiivisuus ja inkrementaalisuus. Tuntuuko nykyinen Scrum -työskentelynne tökkivän?


VTT-yhteistyö sai F-Securen valitsemaan ketterät menetelmät. Vuoden päästä agile - menetelmiä käyttää jo koko yritys. Oletko kartalla siitä, miten teidän tiiminne ymmärtävät agilen ja Leanin käsitteet?


Agile menetelmä
Agile menetelmä

Tunnetaanko teillä ajanmukaisia menetelmiä , kuten ketterän . Ota käyttöösi parhaat menetelmät ja työkalut avullamme. Tämän menetelmän mukaisesti suunnittelu- ja toteutusprojektit ovat lyhytsyklisiä ja toistuvia. Miten valita itselleen sopiva menetelmä projektinhallintaan.


Creating new and generating value through networks. To renew corporate culture and management, you must be open-minded and dare to experiment. Utahissa koottuun manifestiin. Ketterä menetelmä Perinteinen oliomenetelmä TE Object. Milloin menetelmä on ” agile ”. Sivusto koostaa ja selittää ketterän ohjelmistokehityksen termejä.


Agile menetelmä

Erittäin hyvä lähde tutustua aiheeseen. Isoja organisaatioita varten olemme keränneet kaikki menetelmät ja työkalut Enterprise .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit