maanantai 19. joulukuuta 2016

Pko kesätyö 2019 hakuaika

Pko kesätyö 2019 hakuaika

Kesätyöntekijöillämme on hyvä mahdollisuus saada myös myöhemmin töitä PKO :sta. Anna meidän myös vahtia hakuun tulevia kesätyöpaikkoja puolestasi tekemällä hakuvahti. Hakuaika päättyi helmikuun lopussa.


Pko kesätyö 2019 hakuaika

PKO :n tarjoamien kesätöiden haku on avattu, viimeinen hakupäivä on 28. Talous Kaikkiaan PKO :lta kesätöitä hakenutta nuorta haastatellaan 3. Voit hakea työpaikkoja sinulle sopivalta paikkakunnalta tai käyttää hakutekijänä muuta hakusanaa (esim. myyjä, ravintolatyöntekijä, barista, kokki). Se on jälleen enemmän kuin viime vuonna.


Kesätyöpaikkoja on tänä vuonna tarjolla huomattavasti normaalia enemmän. Pikaruokatyöntekijöitä Hesburger Iisalmi. Miten: Kesätyöharjoittelupaikkaa etsitään kuten mitä tahansa kesätyötä. Osuuskauppa PeeÄssä, Hesburger Iisalmi. Kaikissa PKO :lla on liiketoimintaa Joensuussa, Kontiolahdella, Liperissä, . PKO palkkaa nuoria kesätöihin eri puolilla maakuntaa.


Pko kesätyö 2019 hakuaika

Varaa aikapariisin kevät tampere. Kesätöiden viimeinen hakupäivä on 28. Postinjakajan Palkka Kesätyö. Ja tarkoitan siis Pko kestyt joensuu Huumori edist eniten omaa hyvinvointia, arvioivat. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


Myyjä, Finnacta Oy, Joensuu Vielä on paikkoja kesätöihin tarjolla. Määräaikainen työsuhde alkaen 02. Oletko sinä PKO :n kesäsomettaja ? Tarjolla on mielenkiintoinen kesätyö , jossa pääset ilmaisemaan itseäsi vapaasti. Etsimme kehityshakuista työsuhdeasioiden sekä osaamisen johtamisen ammattilaista, .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit