tiistai 27. joulukuuta 2016

Turvallisen ampujan koe

Muutaman kerran olen ehtinyt käydä jo SRA-harjoituksissakin, ja nyt alkaisi olemaan ajankohtaista käytännön koe. SRA turvallisen ampujan kurssi sisältää teoriakoulutuksen sekä . Kokeen läpäisseet saavat ns. Vasta nyt on oikeus osallistua harjoituksiin sekä kilpailuihin. Range Masters peruskursseja voi . Turvallisen ampujan statuksen. SRA- ampujan statuksen saamiseen tulee suorittaa SRA- kurssi.


Turvallisen ampujan koe

Useat SAL-ampumaseurat järjestävät turvallisen ampujan kursseja. Osallistuin sellaiselle Kirkkonummen Upinniemen varuskunnassa. ATC:n Blue Card -kurssi antaa hyvän pohjan käytännön ampumakokeen suorittamiseen.


IPSC- turvallisen ampujan koe VANHENTUNUT! Ampumakoe - Metsäkauriskoe, Hirvi- ja peurakoe. On aikoinaan päätetty kansallisesti, ettei practical-lajeja pääse harrastamaan ellei turvallisen ampujan koetta ole hyväksytysti suoritettu.


Practical turvallisen ampujan kurssi - käytännön koe. Millä aikaviiveellä minulle postitetaan turvallisen ampujan kurssin. Selaimesi tulee sallia vähintään istunnon evästeet (session cookies), jotta voit kirjautua sisään.


Unohditko tai haluatko luoda salasanan? Sitten on yleensä käytännönharjoitusilta ja sitten vielä itse käytännön koe eri päivänä. Järvenpään Urheiluampujat Ry. Kiltapäivät Utissa pe 23. Varsinaisen kokeen lisäksi ampujalla on mahdollisuus suorittaa uusintaa . Kurssiin sisältyvä koe suoritetaan 02.


Nokian seudun ampujat ry. Action Air practical peruskurssin su 13. Taustalla on oltava nuolet pysäyttävä este, . Eilen kävi koittamassa ta- koetta läpi yksi henkilö! Pienen proseduuri-seikkailun takia koe ei mennyt läpi.


Ei muuta kuin yrittämään uudelleen! Kauden aikana on ohjattuja harjoituksia pistoolilla,. Jos ammunta sisältää ampujan liikettä, saa ammunnanjohtajan valvonnassa olla. SRA- Ampujakurssi (entinen turvallisen ampujan kurssi) pidetään jälleen Torniossa. Suomen riistakeskus nimittää ampumakokeen vastaanottajat riistanhoitoyhdistyksen.


Teoriakoe pidetään vko tiistaina. Ampuja voi yrittää myös toista koemuotoa. SRA ampujalta , vaaditaan erityisen koulutuksen ja ampumakokeen hyväksytty.


Koulutuksen tarkoituksena on varmistaa ampujan hallitsevan turvallisen. SRA -teoria koe (hyväksyttävä suoritus oikeuttaa ampumakokeeseen) klo .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit