perjantai 16. joulukuuta 2016

Käsitekartta ilmaisohjelma

Kannattaa tutkia, voiko kartan jakaa, tallentaa ja. Text Mind Map Ohjelma luo käsitekartan ohjelmaan syötetyistä käsitteistä. Ulkoisesti näyttävä ja sujuvasti käytettävä miellekarttaohjelma, joka soveltuu myös vaativampien käsitekarttojen toteuttamiseen. Ilmainen kotikäytössä.


Käsitekartta ilmaisohjelma

Käsitekartta , miellekartta, mindmap (). Tässä on helppoakin helpompi ajatus- eli miellekarttatyökalu. Sen oppii hetkessä , ääkköset toimivat ja kartan sanoissa toimii esim. CmapTools on maksuton Java- ohjelma , jolla voi laatia käsitekarttoja. Useimmat muut visualisointiohjelmat tekevät miellekarttoja, eivät käsitekarttoja.


Mikäli tarkoituksena on luoda sanastotyön osana käsitekartta , on hyvä. Eli mikä olisi sellainen ohjelma (joka ei olisi omioutliner), jolla saisi nopeasti. CMapTools on erittäin hyvä, varsinkin jos halutaan käsitekarttoja. Mikään ei havainnollista projektia käsitekarttaa paremmin.


Käsitekartta ilmaisohjelma

Niiden avulla voi järjestellä projektin sisältöä, havainnollistaa tärkeitä osa-alueita ja määrittää . Käsitteistä voidaan tehdä esimerkiksi miellekartta tai käsitekartta. Aihetta jäsennettäessä kannattaa miettiä vastauksia esim. Luotuja käsitekarttoja voi muuntaa kuviksi ja pdf-dokumenteiksi.


Tietotekniikan koulutusohjelma. Kartat voi tehdä käsin paperille tai käyttää verkosta löytyviä ilmaisohjelmia , . FreeMind Tee käsitekarttoja. Lisäksi esitellään kuudes oppimistehtävä.


Jäsennetään eri variaatioita seuraavan käsitekartan avulla. Luennon aiheena ovat ilmaisohjelmat ja opetusinfrastruktuuri. MIND MAP KÄSITEKARTTA OHJELMIA.


MEIND MEISTER ( kolme käsitekarttaa ilmaiseksi per tunnus). Tällä ohjelmalla yksi oppilas teki käsitekartan joka on kuvana alla. Omalle koneelle ladattava ilmaisohjelma , jonka takana IHMC, a University . Musiikkiterapeutille oma.


Toteuta käsitekartta joko paperilla (ota kuva), tai käyttäen esim. Minjet-ohjelmaa ( Aallon työasemilla) tai vapaasti verkossa olevia ilmaisohjelmia esim. Itse innostuin käsitekartan soveltamisesta verkkokursseillani.


Olen parin viikon ajan puuhannut käsitekarttojen (mindmaps) kanssa. CmapTools on ohjelma , jonka avulla voit luoda, tutkia, arvostella ja jakaa käsitekarttoja ja niiden tietoja. Tällä avoimen koodin ohjelmalla voit tehdä . Tässäpä omalle koneelle ladattavia käsitekarttoja.


Jotta dipan tekeminen ei muutenkaan etenisi, kannattaa tietenkin käyttää uskomattoman paljon aikaa työskentelyä tukeviin . Check for new apps ohjelma virkistää Software Centerin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit