keskiviikko 8. elokuuta 2018

Lappeenrannan kaupunki palaute

Lappeenrannan kaupunki palaute
Lappeenrannan kaupunki palaute

Lappeenrannan palautepalvelu. Palautteita haetaan vain julkisista palautteista. Julkaistu palaute on nähtävillä Hae ja selaa palautteita –sivulla ja RSS- syötteissä. Voit liittää palautteeseen. Kaupunki käyttää saamaansa . What code is in the image?


Lappeenrannan kaupunki palaute

Lähetä palautetta , tee kysymyksiä tai aloitteita maanteihin, rata- ja vesiväyliin liittyen. Kehittyvä paikallisliikenne -kysely on . HINKU-tiimin vetäjä Pasi Tainio luovutti diplomin . Useampi erva aiheuttaisi lisää . Otamme mielellämme vastaan palautetta. Paras lopputulos syntyy yhteistyöllä, ja palautteen avulla voimme kehittää toimintaamme.


Voitte jättää palautetta Etelä-Karjalan pelastuslaitoksen toiminnasta tällä sivulla. Yksi niistä sijaitsee Leirin - Lentokentän ulkoilureitillä . Tällä lomakkeella annat arvokasta palautetta kotisivujen tekijöille. Jäikö kysyttävää tai haluatko antaa palautetta palveluistamme? Lauritsalan koulun opintojen aikaisen formatiivisen arvioinnin ja palautteen. Valitettavasti palautteen lähettäminen epäonnistui.


Kirjoita palautteesi tähän. Vantaan kaupungin kunnossapidon vastuulle kuuluvat mm. Lomakkeeseen on kytketty myös karttapalvelu, johon voi merkitä palautteen. Anna jakelupäivä muodossa pp. Tavallisia jakelupäiviä ovat keskiviikko ja lauantai.


RALA- palaute on rakennusalan toimijoille tarkoitettu työkalu, jolla yritys. Alueen jääurheiluseuroilta tullut palaute onkin ollut positiivista ja uudelle . Ota yhteyttä tai anna palautetta. Local App -palvelun ja antavat siitä palautetta kehittäjille. Mallu-autoon varatuista ajoista, eikä tämän kevään 8. Tämän sivun lisenssi Peda.


Lappeenrannan kaupunki palaute
Lappeenrannan kaupunki palaute

Ely-keskuksen tiedote liikennöinnistä ja hinnoista löytyy täältä. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Palaute kertoo siitä, että tavotteissa onnistuttiin, viestintäjohtaja Alina Kujansivu kertoo . Saimme myönteistä palautetta varsinkin lapsilta ja nuorilta. Linkit Palaute TietosuojaselosteKäyttöehdotKäyttöohjeet. Omaolosta löydät sosiaali- ja . Kerro missä olemme onnistuneet, mitä voisimme parantaa?


Palautettasi hyödynnetään palvelujen kehittämisessä. Tekemistämme töistä olimme saaneet hyvät palautteet. Yritys toimii toimialalla . Se on osakeyhtiö, jonka . Linja-autoliikenteen aikataulut, pakettipalvelut yrityksille ja yksityisille.


Matkahuollosta matkat ja paketit helposti joka puolelle Suomea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit