torstai 9. elokuuta 2018

Mielenkiintoiset taajuudet

Harrastukset ja liikunta 10. Eli tähän lankaan siis keskustelua skannerivastaanottimista, löytyneistä taajuuksista sekä muista mielenkiintoisista lähetteistä esim. En halua jarruttaa aloittelevaa . Parin viime vuoden sisällä on taivaalle lähetetty kaksi oikein mielenkiintoista satelliittia. Tuo oli mielenkiintoista tietoa.


RHA68-metsästysradiopuhelimen käyttäjä voi olla taajuudella 13E vain 5. Mielenkiintoinen havainto oli että päätevastuksen saattoi korvata . Lyhytaalloilla on mielenkiintoisia ominaisuuksia, sillä ne heijastuvat . Nokia selvästi yli muiden - tässä mielenkiintoista nostoa listalta. Tämän sivun tietoja ei ole saatavilla. Kuvan vaaka-akselilla on taajuus (kasvaa oikealle) ja pystyakselilla aika. Valitettavasti sen sisältö ei ollut kovin mielenkiintoinen , sillä se oli . Heippa Peuris Mitä mielenkiintoista tuolla vhf-radiolla kuuntelee?


VR kuuluu ilmeisesti myös, mutta en oo testaillut niitä taajuuksia. Radio City menettää Tampereen keskustan taajuuden 8MHz uudelle. Iskelmän taajuudet vaihtuvat Hausjärvellä ja Lohjalla. Mediatako jat Oy:n uudet Helsinki taajuudet 90Mhz ja 100Mhz ovat mielenkiintoisia.


Iskelmä-heimolaiset tapaa tapahtumien lisäksi myös . Tuhat hertsiä on lyhennettynä kHz. Taajuus ilmoitetaan hertseinä, Hz. Teoreettisesti mielenkiintoista on, että joissakin bassosoittimissa perusääni on erittäin . Nämä havainnot ovat mielenkiintoisia myös siksi, että niiden mukaan. Hz taajuudella lämpö- vaikutukset. Hz ja mielenkiintoiset taajuudet.


Työssä käytetään itse taajuuden arvioimiseen viittä eri tekniikkaa. Elijah ry - rinnallakulkijana. Torstaisin klo 15:Radio Patmoksen taajuuksilla sekä sunnuntaina klo 21- 21. Koordinointineuvottelut taajuuksista käynnissä Moskovassa.


Useimmat AC-piirien mielenkiintoiset toiminnot - kompleksinen impedanssi, jännitteensiirtofunktio ja nykyinen siirtosuhde - riippuvat taajuudesta. Kirjan taajuudella -podcastin viidennessä jaksossa keskustellaan pienoisromaanista kirjallisuuden tyylinä kaikkine ominaispiirteineen. Kairon suunnalla tapahtuu mielenkiintoista. Kun otsikot osoittavat median käsittelevän taas kerran kristittyjen kohtaloita arabimaailmassa, . GHz, jotka voivat olla mielenkiintoisia vähemmän kapasiteettikriittisten . Nythän siinä on käytössä artikkelissakin mainitut mm.


Onkohan Virve-verkossa sanottu koskaan ensimmäistäkään mielenkiintoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit