maanantai 1. lokakuuta 2018

Maailman suurin risteilyalus 2017

Maailman suurin risteilyalus 2017

Maailman suurimmat risteilyalukset. Ensi vuonna maailman suurimman risteilyaluksen ennätys menee . MSC Cruisesin World Class -risteilijä. Royal Caribbean International -varustamolle rakennettu risteilyalus.


Maailman suurin risteilyalus 2017
Maailman suurin risteilyalus 2017

Seas olivat maailman kaikkien aikojen suurimmat matkustaja-alukset, . Aluksella on muun muassa puisto, useita . Risteilymatkat kasvattavat suosiotaan suomalaisten keskuudessa. Nämä ovat maailman kymmenen suurinta alusta. Matz Maers Triple E on suurin koskaan rakennettu laiva.


Valmistuessaan siitä tulee maailman suurin risteilyalus. Uskaltaisitko tämän junan kyytiin? Euroopan jyrkin junamatka kiertää . Suomessa rakennettu Oasis of the Seas on maailman suurin. Sen varustukseen kuuluvat Wärtsilän moottorit, propulsiolaitteet, . Mainosten avulla pystymme tarjoamaan sinulle ilmaista sisältöä!


Maailman suurin risteilyalus 2017

Kun klikkaat mitä tahansa kohtaa tällä sivulla tai “Jatka sivustolle” -painiketta, . Katso video maailman suurimmasta loistoristeilijästä – laivassa robottitarjoilijat. Symphony of the Seas on maailman suurin risteilyalus , jonka palveluista löytyy . Kymmenettuhannet ihmiset olivat sunnuntaina saapuneet seuraamaan, miten maailman suurin risteilyalus Harmony of the Seas lähti telakalta . Kotkan Mussaloon rantautuu torstaiaamuna 25. Paasin mukaan on epätavallista, että näin suuri alus tulee Kotkan . Helsingissä päästään tänään ihailemaan . MSC Meraviglia on ympäristöasioiden suhteen risteilyalusten edelläkävijä,. Luksusmatkailun aikakauden aloittaneen Titanicin katastrofi vavisutti maailmaa.


Oulujärven Laiva-Osakeyhtiö. Lönnrotia ja Leinoa innoittaneet maisemat ja kohta edessä avautuu Suomen suurin yhtenäinen järvenselkä. Star Clippersin maailman suurin purjealus. Huurre on toimittanut Harmony of the Seas – risteilyalukselle.


Maailman suurin risteilyalus 2017

Tämä maailman suurin karibialla risteilevä alus koostuu seitsemästä eri . Se on maailman ensimmäinen matkustaja-alus, joka käyttää polttoaineenaan nesteytettyä. CSCL Globeksi ristitty laiva on maailman suurin konttialus mitoillaan pituus 4m, leveys m. Europa on myös Tallink Siljan suurin laiva. Christian Landtmanin haastattelu 4. Laivaliikenteen päästöt kasvavat hurjaa vauhtia – yksi risteilyalus voi. Nämä alukset ovat ensimmäisiä LNG:llä kulkevia risteilyaluksia ja kiihdyttävät näin tämän vihreän. Suurin turun telakalta valmistunut risteilijä.


Maailman suurin risteilyalus 2017

Tutustu Megastar ja Tallink Shuttle -palveluiden maailmaan. Viking Line on Suomen suurin meriliikenteen työnantaja. Yhdellä aluksella työllistetään. Lentotukialukset ovat samaa kokoluokkaa kuin maailman suurin risteilyalus Allure of the Seas.


Nimitz -luokan lentotukialus on 3metriä pitkä . Lähde: Cruise Industry New.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit