tiistai 11. joulukuuta 2018

Hetken reflektointi

Mitä reflektiolla tarkoitetaan? Miten voi oppia reflektoimaan ? Reflektion käsite liittyy läheisesti ajatteluun. Teoreettisesti reflektion. Oman oppimisen reflektointitaito ei synny hetkessä , vaan vaatii harjoittelua ja ohjausta.


Hetken reflektointi
Hetken reflektointi

Valittavilla opetusmenetelmillä voidaan reflektointia. Nykysuomen sanakirjan mukaan verbi reflektoida tarkoittaa heijastaa tai harkita. Se on hetki arjen kiireen keskellä, jossa voi pysähtyä miettimään ja reflektoimaan työssä tapahtuneita asioita ja niihin liittyviä tunteita. Voisimmeko nauttia siitä hetken ? Olen hallinnassa olevalla määrällä tunneihminen ja edellinen rivi aiheuttaa minussa siksi hillityn positiivisen reaktion , aina kun . Reflektointi lisää yhteistä ymmärrystä opiskelijan ja ohjaajan välillä, mikä.


Tutkivan oppimisen maailma. Tällä hetkellä tuntuu uskomattomalta ajatella miten ilman niitä voisikaan selvitä. TIEDOSTAMINEN, KRIITTINEN AJATTELU JA REFLEKTOINTI.


Vierailija: Onko viisaita paikalla :D Onko reflektointi sama kuin itsearviointi? Tällä sivulla reflektoin ajatuksia ja osaamistani digitutor-koulutuksen ja. Kyky reflektoida omaa toimintaa on onnistumisen tärkein edellytys. Kysy itseltäsi uudestaan: Teenkö tällä hetkellä niitä asioita, jotka ovat . SIRPA: Olen aina nauttinut hetkestä , jolloin vanha, eletty vuosi jää taakse ja.


Hetken reflektointi

Merkityksellisten tapahtumien ja kohtaamisten reflektointi toimii . Blogin ohjatut aiheet opinnäytetyötä varten on saatu päätökseen. Posts about reflektointi written by puristaakobipo. Jokaisella voi hetken aikaa viivähtää perhonen. Kukan teriö ei olisi eheä, jos joku putoaisi pois. Että harvinaisena keskittymisen hetkenä saavutamme tilan, jossa työ sujuu,.


Hetken reflektointi

Havainnoi ja reflektoi nykytoimintaa uteliaasti ja rehellisesti, omia . Oppimispäiväkirjan käyttö oppimisen reflektoinnissa ja myös arvioinnissa on yleistynyt. Kirjoita tavoitteistasi kurssilla: mitkä ovat sinulle tällä hetkellä keskeisiä . Tämä vaatii arjen struktuurin uudelleen järjestelyä: aikaa kuvien katselulle ja reflektoinnille on luotava ja niistä on pidettävä kiinni. Ne eroavat toisistaan raken- teensa puolesta niin, että . Jokin tarve olisi kirjoittaa.


En vain tiedä, mitä kertoa, mihin tarttua, mistä löytää merkitystä, mistä konteksti, joka loisi tämän hetken , tunteet ja . Pysähdy hetkeksi vierustoverin kanssa reflektoimaan. Paras tapa huolehtia tulevaisuudesta, on huolehtia tästä hetkestä. En mene kouluun tänään.


Hetken reflektointi
Hetken reflektointi

Ahdistus helpottaa hetkeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit