tiistai 11. joulukuuta 2018

Kutsuntaluettelot

Mitä ovat kutsuntaluettelot? Aineistotyyppi, Arkistoyksikkö. Arkistonmuodostaja, Elimäen ja Anjalan nimismiespiiri. Kuuluu arkistoon, Elimäen ja Anjalan nimismiespiirin arkisto.


Kutsuntaluettelot

Sellaiset tapaukset merkittiin kirjoihin kutsuntaluetteloon , ja monet miehet, jotka kutsuntalääkäri sairaalloisen ja hennon ruumiinrakenteen perusteella merkitsi . Heinävesi, Hyrynsalmi, lisalmen kaup. Kajaanin maalaisk , Kiuruvesi, . Pienpainatteessa listattu seuraavat kylät ja tilat: Tohmajärvi Kaavi Karsikkovaara Kellolahti Kortteis Koskenala Luikonlahti Maarianvaara . Tällaista vapautusta koskeva merkintä on tehtävä kutsuntaluetteloon ja on siinä samalla mainittava vapautuksen aihe. Kaikki asepalvelukseen hyväksytyt, . Yhteenveto perustuu kutsuntaluetteloihin , kantakortteihin, päiväkäskyihin, joukko -osastojen arkistoihin ja kirjallisuuteen. Kantakorteissa on usein puutteita, . Jos joku toisessa kut-.


Kunnalliset viranomaiset voisivat myös jättää tarkistamatta kutsuntaluettelot. Ellei niitä tarkistettaisi, ne olisivat laittomia. Sen tuli tarkistaa kutsuntaluettelot ja oikoa niihin mahdollisesti tulleet virheet. Sotilaslääkäritkin voisivat kieltäytyä . Matrikkeliosa on toteutettu perinteisellä tavalla.


Tiedot on koottu kyselylomakkeilla ja henkilökuvia kerätty koh-. Tietoja täydennettiin sota-arkistosta ja kutsuntaluetteloista. Tämän jälkeen piiriesikunnat alkoivat valmistella toimeenpanokäskyjä: kunnat saivat määräyksen kutsuntalautakuntien perustamisesta ja kutsuntaluetteloiden. Arno ”palasi sodasta” Sauvon kirkonkirjojen mukaan 13.


Sota-arkistossa on myös itsenäisyydenajan sotilasasiakirjoja: . Osittaiset kutsuntaluettelot pitää olla valmiiksi tehdyt Helmikuun (Tammikuun 23) päiväksi. Sen jälkeen ovat luettelot kahden viikon aikana pidettävät . Kutsuntaluettelot jo on kahden miehen . Kun nämä ilmoitusluontoiset asiat oli lä- pikäyty, tarkastettiin kutsuntaluettelot ja laskettiin paikalla . Asetuksessa haluttiin kuntakokousten tarkastavan asevelvollisten kutsuntaluettelot ja määräävän jäsenet kutsuntalautakuntaan. Viitasaaren kunnan asenne oli . Joukko-osastojen arkistot ja kutsuntaluettelot Kansallisarkistossa.


Kutsuntaluettelot
Kutsuntaluettelot

Uintivalmentaja, innokas penkkiurheilija ja senior advisor (evp-upseri). Twiittailen näistä ja muista . Kuntakokouksen pöytäkirjassa todettiin 4. Luettiin ja tarkastettiin tämän vuoden kutsuntaluettelo , josta tehtiin ainoastaan se muistutus, . Asevelvollisten kutsuntaluetteloiden mukaan Oscar Albert Wirman St.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit