keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Golfpelissä sääntöjen noudattamisesta on vastuussa

Golfpelissä sääntöjen noudattamisesta on vastuussa

Kysymykset ovat monivalintakysymyksiä, joihin voi olla yksi tai useampi oikea vastaus. Säännön tarkoitus: SÄÄNTÖ 1. Golfpelissä sääntöjen noudattamisesta on vastuussa. Jos rikot jotain sääntöä , olet itse vastuussa rangaistusten . USGA on vastuussa sääntöjen hallinnoinnista Yhdysvalloissa sekä Meksikossa, kun. Toimikunta ei voi luopua golfin sääntöjen noudattamisesta. Sääntö – Peli, pelaajan käyttäytyminen ja säännöt.


Toimimalla rehellisesti – kuten noudattamalla sääntöjä , soveltamalla kaikkia. Pelaajan vastuu sääntöjen soveltamisessa: Pelaajat ovat vastuussa sääntöjen. Tiiausalue on tiimerkeistä. Kysymykset käsittelevät pääosin sääntöjä ja ainakin minun testissäni kysyttiin myös.


Seurata golfetiketin- ja kulttuurin noudattamista - Valvoa . Etiketin noudattaminen golfissa on huomaavaisuutta toisia kohtaan, hyvää käytöstä, golfpelin hengen sisäistämistä ja turvallisuuden tinkimätöntä. Kilpailussa pelaaminen perustuu tinkimättömään sääntöjen noudattamiseen. Pelaajien on kannettava vastuunsa myös kentänhoitajien turvallisuudesta. Kaikille ei ole selvää mistä golfpelistä on kyse.


Golfpelissä sääntöjen noudattamisesta on vastuussa

Pelaajalta edellytetään ehdotonta rehellisyyttä sääntöjen noudattamisessa. Golfkäyttäytyminen eli golfpelin etiketti, harrastajien yhteisesti jakamat tavat ja. Golfin sääntöjen noudattaminen seurassa on kapteenin vastuulla.


Peli perustuu pelaajan tinkimättömään sääntöjen noudattamiseen. Näistä tekijöistä koostuu golfpelin henki. Jokainen pelaaja on itse vastuussa siitä, että hänen yhteystietonsa ovat ajan tasalla . Tutkinnon suorittaja tuntee golfpelin säännöt ja etiketin.


Säädösten, määräyksien ja sopimusten noudattamisen valvonta. Pelaaja on itse vastuussa oman tasoituksen ajantasaisuudesta. Kattavan esityksen golfin pelisäännöistä löydät täältä, golf.


USGA:lle golfin sääntöjen historiasta kirjan kirjoittanut. Yhdistys noudattaa niiden liikuntajärjestöjen sääntöjä , joiden jäsenenä se on. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden.


Molemmat parit ovat vastuussa pelikierrosten aikarajojen noudattamisesta. Jäsen on velvollinen noudattamaan yhdistyksen sääntöjä. Yhdistyksen jäsenet sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä sekä Suomen. Hän on vastuussa siitä, että yrityksessä toimitaan. Jos hallitus jakaa vastuuta muille toimijoille yhdistyksessä, se ei poista eikä.


Sääntöjen noudattamista tarkkailevat muut pelaajat ja kilpailuissa kilpailun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit