perjantai 19. helmikuuta 2016

Edunvalvonta yhteystiedot

Edunvalvonta yhteystiedot

Sähköposti: keski-suomi. Edunvalvontatoimiston johtaja. Yleiset edunvalvojat ja työparit. Johtava yleinen edunvalvoja puh. Eduvalvontatoimiston johtaja.


Edunvalvonta yhteystiedot

Lisäksi maistraatit pitävät valtakunnallista holhousasioiden rekisteriä. POHJOIS-SAVON edunvalvontatoimisto. Ammatillinen edunvalvonta.


Kehittämisyksikkö vastaa SuPerin jäsenten ammatillisesta edunvalvonnasta. Katso ammatillisen edunvalvonnan yhteystiedot. Hakemus edunvalvojan saamiseksi tehdään. Holhoustoimen edunvalvonnan tarkoituksena on valvoa niiden henkilöiden etua ja oikeutta, jotka eivät sairauden, vamman tai muun syyn vuoksi voi itse pitää . Yhteystiedot : Raatihuoneenkatu A, 5. Pääsääntöisesti yleinen edunvalvoja määräytyy päämiehen kotikunnan mukaan. Käynti- ja postitusosoite: Pirkanmaan edunvalvontatoimisto.


Edunvalvonta yhteystiedot
Edunvalvonta yhteystiedot

Tavallisesti yleinen edunvalvoja on valtion virkamies, joka toimii. Löydät heidän yhteystietonsa täältä. Koulutuspolitiikka eli tuttavallisemmin kopo, käsittää . Tavoitettavissa parhaiten klo 9. Yleinen edunvalvoja Piia Mäkitarkka puh. Kanslisti Kirsti Malinen . Kokemäen kaupunki hoitaa kokemäkeläisten ja säkyläläisten päämiesten edunvalvonnan.


JulkaisematonTäytä kenttä. Ylivieskan oikeusaputoimisto huolehtii Pyhäjärven asukkaiden edunvalvonnasta. Useimmiten edunvalvoja määrätään huolehtimaan päämiehensä. Oikeusaputoimistossa tehtävää hoitavat . Holhousviranomaisena toimii maistraatti ja yleinen edunvalvoja toimii sen. Maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona klo 9. Jos haluat lähettää palautetta Tehyyn, siirry tänne.


Edunvalvonta yhteystiedot

Kaupungin yhteystiedot. Kauhajoen toimipaikka, yleinen edunvalvonta. Elinkeinopoliittinen ja yrittäjyyden edunvalvonta. Tarkemmat yhteystiedot.


Tältä sivulta löydät tärkeimmät yhteystiedot mediakäyttöön sekä Akavan . Jäsenenä saat apua ja neuvontaa omaa. JHL:n paikallisyhdistyksenä tehtävämme on jäsentemme edunvalvonta. Työsuojelu ja työhyvinvointi ovat myös tärkeä osa edunvalvontaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit