torstai 11. helmikuuta 2016

Supersyysloma kuopio

Supersyysloma kuopio

Maksullisuus Kaikki Maksuttomat Maksulliset. Kohderyhmä Kaikki Koko perhe Aikuiset Lapset ja . Esimerkiksi nuorisotaloilla on paljon . Syysloman aikana alle 18-vuotiaat lapset ja nuoret pääsivät . Kuopion museoihin pääsevät aina alle . Kaupunki on järjestänyt nyt ensimmäistä kertaa kootusti syyslomalaisille järjestöjen ja . Tutustu tarjontaan ja lähde liikkeelle. Tiedossa on niin kulttuurisia kuin . Lasten mukana tulevat aikuiset maksavat oman henkilökohtaisen . KUOPION KORTTELIMUSEO, Kirkkokatu 22. Syksyinen ovikranssipaja pääsy- maksun hinnalla yli v. Tervetuloa järjestämään lapsille ja nuorille mielekästä . Share this with your friends! Superkivaa tekemistä lapsille ja.


Supersyysloma kuopio
Supersyysloma kuopio

Rentouttavaa syyslomaa! Myös moni meistä opiskeluhuollon ihmisistä lomailee 15. Iisalmen kirjasto, Kirkkopuistonkatu Iisalmi. Lue lisää: kuopionseina.


Hyvinvointia kulttuurista ja liikunnasta. Kirsi Heikkinen, kulttuurisuunnittelija. Tikanheittoa Luova Lava - supersyysloma päiväleirillä. Ilman nalleakin olet tervetullut kirkkoon! Laneissa lomatunnelmiin.


Supersyysloma kuopio

Jäällä luvassa temppurata, pelejä, leikkejä ja vauhdikasta luistelua, jään reunalla. Tapahtuman alue: Pohjois-Savo. Vastuuhenkilö: Järjestäjä: Nuorisoseurat . Laavulla ei valitettavasti supersyyslomalla käyty sateen takia, mutta . Tänään museo ja kahvila avoinna klo saakka.


SYKSYN RYHMÄT Syyskuun alusta polkaistaan taas käyntiin syksyn ryhmätreenit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit