torstai 25. helmikuuta 2016

Vanha sotilaspassi

Vanhanmallinen sotilaspassi sisältää sen haltijan . Marja Salminen teki joulusiivousta, kun papereiden joukosta osui silmiin vanha sotilaspassi. Monella armeijan käyneellä on lipastossa sotilaspassi. Sotilaspassi oli kulkeutunut Salmiselle . Kaupin metsästä löytyi vanha lompakko ja vanha sotilaspassi. Helpointa tutkimuksen aloittaminen on silloin, jos löytyy henkilön sotilaspassi. Mikä on sotilaspassin arvo tänä päivänä?


Vanha sotilaspassi

Kun olin menossa ulkomaille ja hain passia, sotilaspassi kelpasi. Vähän vanhaa , vähän uutta. Aluetoimistot neuvovat asevelvollisuuteen liittyvissä . Kuitenkin täytyy todeta että vastaavanlaisissa kysymyksissä on varsin usein onnistuttu tulkitsemaan vanhaa käsialaa väärin - ja joskus kirjurikin . Yksi passikuva, joka voi olla enintään kuusi kuukautta vanha – valokuvaohje. Hämeenlinnassa panssaritorjuntaan.


Vanha sotilaspassi

Vanha sotilaspassi kertoo, että Kalliokulju . Valokuva voi olla mustavalkoinen tai värillinen. Jos passi- tai henkilökorttirekisterissä on enintään kuukautta vanha kuvasi,. Esteettömyyden voi osoittaa sotilaspassilla , siviilipalvelustodistuksella, . Yksi paperinen passivalokuva, enintään kuukautta vanha , ks poliisin valokuvaohje. Kuvallinen Kela-kortti, opiskelijakortti tai sotilaspassi eivät kelpaa iän todistamiseen.


Vanha sotilaspassi
Vanha sotilaspassi

Jos olet alle 30-vuotias, näytä henkilötodistuksesi myyjälle, kun ostat tai olet . Huomasin tuossa vuoden vaihteen jälkeen, että passini menee vanhaksi heinäkuun viimeisenä päivänä, joten ajattelin nouhevana kaverina hoitaa uuden. Luokittelut: Maakuntapäivä Maakuntapäivän . Ainut henkilötodistukseni on vanhaksi mennyt passi. Minulla ei ollut muuta henkilöllisyystodistusta kun ajokortti ja yli vuotta vanha sotilaspassi. Runebergin (patsaan) jalkojen juuressa sotilaspassinsa polttivat kirjailijat Markku.


Vanhan valtaus vaati sananvaltaa ja todellista päätösvaltaa nuorisolle. Meneekö hygieniapassi vanhaksi ? Vieläkö on toivoa vai onko kaikki jo menetetty ? Retusen Voutilan Voutilaisten suvun vaiheita. Puolustusministeriö harmittelee varuskuntien lakkauttamisesta alkanutta kansalaisvillitystä palauttaa sotilaspassi valtiolle.


Vanha sotilaspassi

Olen hukannut vanhat vapautuspaperit niin mistä saan hommattua uudet. Kuin tarvisee todistaa että asevelvollisuus on suoritettu kuin hakee passia. Vanha passi (vaikka se ei olisi enää voimassa) tai uusimuotoinen. Mikäli vanha passisi on kadonnut tai varastettu, tee ulkomailla ilmoitus. Vanha oleskelulupani on umpeutumassa, voinko uusia sen ulkomailla?


Asevelvollisuusikäiseltä sotilaspassi , vapautus- tai lykkäystodistus. Pienessä puulaatikossa on tallessa harmaakantinen vihko: sotilaspassi. Rajajoen vanha kiviarkku on tallella uuden sillan alla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit