maanantai 22. helmikuuta 2016

Viikonpäivät espanjaksi

Posts about viikonpäivät written by miranda. Huomioi: espanjan kielessä ilmoitetaan aina ensin tasatunti ja sitten minuutit. Päivämääriä ilmaistaan espanjassa perusluvulla, eikä järjestysluvulla kuten . Viikonpäivät espanjaksi. Jos tänään on keskiviikko. Espanjassa elämänrytmi ja käytännöt poikkeavat suomalaisesta kulttuurista.


Myös Espanjan sisällä, eri. Start studying Espanja viikonpäivät , kuukaudet, päivämäärä, vuodenajat, järjestysluvut. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other . Lue ja opettele viikonpäivät ja kuukaudet kappaleen information ja grammar - osioista.


Säätä kysytään espanjaksi näin: ¿Qué tiempo hace? Repaso: Kertaustehtäviä kappaleista 1– 4. Latinalaisen Amerikan ja. Laadi ohjelma, joka tallettaa viikonpäivät kolmella eri kielellä. Videossa opetetaan kysymään ja kertomaan kellonaikoja espanjaksi. Katso myös artikkelimme 1lausetta espanjaa.


Hyödyllistä espanjan sanastoa. Sivuilta löytyy myös 1lauseen opas espanjan kieleen: Madrid en 100. Roomalainen viikonpäivien nimiperinne näkyy laajalti Euroopan eri kielialueilla ja jumalten nimiin viittaavat viikonpäivät löytyvät niin espanjan , . Joten, luettelin sit viikonpäiviä espanjaksi yökerhon (epäselvässä) jonossa. Kahvitellen espanjaa on matalan kynnyksen espanjan kurssi.


Tutustutaan myös espanjan kielen ääntämiseen ja lukusanoihin 0–20. Kuvituskuva: Espanjan ja. Kuuntele ja opettele viikonpäivät espanjaksi. Useissa muissa kielissä se on Mars-jumalan päivä, Dies Martis, espanjaksi martes, ranskaksi mardi . Opi kieliä tehokkaasti! Mikä on paras tapa oppia espanjaa ? Niiden avulla opit nopeasti uutta sanastoa ja parannat espanjan kielen taitojasi.


Kuukaudet suomi-espanja. Semana Santa, pääsiäinen Espanjassa En casa: - kertaile kielioppia p. Kieliopista käsitellään akkusatiivipronominit, epäsäännöllisiä ja vokaalimuutosverbejä . Opettele viikonpäivät sta löytyvän laulun avulla. Huoch ja ll eivät kuulu enää omana kirjaimenaan espanjan. Millä kaikilla kielillä viikonpäivät ovat näiden kielien kanssa suht samat?


Tunnisteet: carro, hedelmät ja vihannekset, markkinoilla Espanjassa, mercadillo, sanastoa ostostilanteisiin, viikonpäivät espanjaksi. Treenattiin tunnin alkuun duialogia espanjaksi , ej. Suomessa ja Espanjassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit