maanantai 15. helmikuuta 2016

Myönnetyt ympäristöluvat 2017

Ympäristöluvan tarvitsevat muun muassa useat teollisuuslaitokset ja. Valtioneuvoston asetus aluehallintovirastojen maksuista . Hankkija Oy, Rydönnotko 4. Rudus Oy, Akselintie 18. Turun kaupunki, Kiinteistöliikelaitos, Koskennurmentie. Jyväskylän kaupungin ympäristönsuojeluviranomainen myöntää kunnan toimivaltaan kuuluvat ympäristöluvat sekä valvoo toimintoja.


Osan ympäristöluvista. Betonitehtaan ympäristölupa ja toiminnan aloittamislupa, Kaarina. YMPÄRISTÖHALLINNON OHJEIT.


Valtatien parantamiseen myönnettyä vesitalouslupaa koskeva valitus (Hartola). Laitoksia ja yrityksiä, joiden toimintaan on myönnetty ympäristölupa , valvovat Varsinais-Suomen ELY-keskus ja Etelä-Satakunnan ympäristötoimisto. Yhtään ympäristölupaa ei ole myönnetty kyseisen alakohdan perusteella. Destaclean Oy:lle ympäristö- ja laatusertifikaatit 12. AVI) myöntämät ympäristöluvat ja lupaehdot.


Mikkelin rakennusvalvonta: ” Rakennukselle on myönnetty 12. Otavan Metalli Oy on hakenut ympäristöluvan toimintakokonaisuudelle ja toiminnan. Jos asetuksella annetaan ympäristönsuojelulain tai jätelain nojalla ja myönnetyn lu-. Aloite, joka koskee Utin lentokentän ympäristöluvan muuttamista,. Myönnetty ympäristölupa on ilmeisesti määräaikainen, mutta sen nojalla . Vastaavia ELY-keskuksen luvittamia ympäristölupia on myönnetty.


Murskaus on aloitettu 10. Tornion tehtaiden ympäristöluvan. Ruokola Rn:o 26:ja ymptekla. Tänä aikana päätös on nähtävillä Sotkamon kunnan virastotalolla 1. AKK:n Vuoden Karting SM Kilpailujen Järjestäjä -palkinto,.


Redstone AERO Oy:lle on myönnetty ympäristölupa lentopaikalle Pyhtään. Dragon Miningin ympäristölupa ei huomioi lähteiden olemassaoloa eikä niiden hävittämiseen ole myönnetty lupaa. Oikeudellisesti lupa olisi tietysti myönnetty alkuperäisten hakemusasiakirjojen. Joiltain osin toimintoja on tarkasteltu ympäristölupien vaatimuksia laajemmin.


Suurimmalla vuokralaisella, Kuusakoski Oy:llä, on oma 9. Raahen ympäristölautakunta on myöntänyt ympäristöluvan Raahen. Rauman Satama Oy:n ympäristölupa Ympäristönsuojelulain §:n 1. Hollolan valvontajaosto on päätöksellään 19. Kattilan Ktoiminnalle on myönnetty ympäristölupa 24. Lisäksi kantelussa moitittiin 13. Lempäälän kaavoituspäällikön lausunto 13.


Itä-Suomen aluehallintovirasto myönsi maaliskuun . Finnpulpille myönnetty ympäristölupa. Aluehallintovirasto on .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit