maanantai 22. helmikuuta 2016

Tietovisa kysymyksiä eläimistä

Miten hyvin tunnet eläimiä ? Osallistu tietovisaan ja ota selvää! Vastaukset löydät heti kysymysten jälkeen. Mitkä eläimet Keski- Suomen luonnossa talvehtivat valkoisessa lumipuvussa?


Helppoja tietokilpailukysymyksiä kotieläimistä. Tunnisteet: kotieläimet tietokilpa tietovisa. Luonto ja eläimet tietovisa - aiheissa mapinoita, drontti, norsu, kotkia ja haukkoja,.


Kokeile kuinka monta kysymystä selvität ketjussa peräkkäin: Kokeile! Poimimme kirjasarjan tuoreimmasta painoksesta joukon erikoisia eläinaiheisia ennätyksiä. Vastaa yhdeksään kysymykseen ja testaa, kuinka . IS teki testin, jolla voit testata tietämystäsi suomalaisesta luonnnosta: eläimistä , . Maatilan eläimet - tietovisa - Eläimet - Visassa kysytään maatilan eläimiin liittyviä kysymyksiä.


Kysymyksiä esitetään lehmästä, siasta, lampaasta ja vuohesta, . Mikä pudottaa pelästyessään häntänsä? Monipuolisia kysymyksiä kasveista, eläimistä ja muusta luontoon liittyvästä. Lähetä kaverille Linkitä sivulle. Tulosta näppärä Goodies Lapsille-tietokilpailu ja vastaa visaiseen kysymykseen ! Hieman suuremmat lapset voivat lukea kysymykset itse.


Hirvi b) Karhu c) Susi d) Ahma. Tietovisan helpoimmaksi osoittautui kysymys viljelijän maitolitrasta . Sukupolvien taisto, osa 1: Osaisitko sinä vastata näihin 70-luvun nuorten kysymyksiin ? Tietovisa pitää autoilijoita hereillä Australian tuhansien kilometrien taipaleilla. Kokeile miten hyvä sinä olet tunnistamaan Suomen luonnon eläimiä. Minkä Suomessa asuva eläin on tieteelliseltä nimeltään lynx lynx?


Testaa, kuinka paljon tiedät eläimistä :). Ohessa Tietokilpailun SM-kisojen kysymystä ja niiden alla oikeat vastaukset. Mikä eläin on kuvattuna NBC-televisiokanavan logossa? Pelaa “hauskaa eläin tietokilpailuja” aikuisille ja lapsille ja oppii paljon mielenkiintoisia faktoja villieläimistä , kotieläimistä ja lintu-maailmasta. Jos olet EU-kansalainen , sinun ei tarvitse esittää henkilötodistusta tai passia, kun matkustat sisärajattomaan Schengen-alueeseen kuuluvasta EU-maasta . Vastaa kysymyksiin ja testaa tietosi muihin Iltalehden lukijoihin nähden.


Kuulosti, että eläin narskutti luitani” – kanadalaismies pelastautui karhun hampaista . Oikeutta eläimille haluaa parantaa eläinten asemaa yhteiskunnassa. Järjestö kyseenalaistaa ihmisten harjoittaman eläinten hyväksikäytön. LOPPU, POISTUNUT VALIKOIMASTA Maailman Eläimet tietovisa. Lasten tietovisa on sopivaa puuhaa sadepäiville. Hauska ja opettavainen eläinpeli.


Aiheena on luonto, joten hauskanpidon ohessa lapsesi oppii myös paljon uutta. Nämä kysymystä mittaavat yleistietosi. Trump ovat tämän vuoden isoja uutishahmoja, ja ansaitsevat paikkansa myös tietovisan kysymyksissä.


Minkä eläimen suomenkielisen nimen alussa on peräkkäin peräti kolme konsonanttia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit