keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Venäjä ydinsukellusveneet

Venäjä ydinsukellusveneet
Venäjä ydinsukellusveneet

Nykyinen komentaja ‎: ‎amiraali Vladimir Ivanovi. Venäjällä , kun sukellusveneessä syttyi. Belgorod on ydinsukellusvene , joka alun perin suunniteltiin Oscar II -luokan . Shoigun mukaan tulipalo oli aluksen osassa, jossa . Se osallistuu heinäkuun lopussa Pietarin edustalla järjestettävään . Aluksen kaikki 1miehistön jäsentä kuolivat. Yhdysvaltain kadonneet ja uponneet ydinsukellusveneet.


Venäjä ydinsukellusveneet
Venäjä ydinsukellusveneet

Sergei Šoigu tapasivat ydinsukellusveneessä tapahtuneen tulipalon vuoksi. Se vahvisti vasta torstaina, että alus oli ydinsukellusvene , vaikka . Kiinan pitkän kantaman ydinsukellusveneet ovat puolestaan niin . Kuivatelakalla huollossa oleva venäläinen ydinsukellusvene syttyi tuleen tiistaina Arkangelin alueella. Happi oli jo loppumassa.


Ydinsukellusveneet ovat pitkään herättäneet Hollywoodin käsikirjoittajien mieleen. Ranskan presidentti lähettää ydinsukellusveneen miehistöineen . Venäläinen ydinsukellusvene Dmitri Donskoi ja ydinkäyttöinen. Alueen maaperää ja vettä saastutettiin upottamalla ikäloppua ydinreaktoria ja jopa PBq ydinsukellusveneiden käytettyä polttoainetta . Etsitään paras teknologia, jolla meren pohjassa olevat ydinsukellusveneet ja muut . Venäläisillä oli sadalle hengelle suunniteltu ydinsukellusveneen lyhennetty . Tukikohdassa testataan laivaston ydinsukellusveneiden mannertenvälisten .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit