torstai 18. helmikuuta 2016

Maunulan ampumarata

Maunulan ampumarata
Maunulan ampumarata

Maunulan liikuntahalli. Liikuntahallissa on ampumarata , Jossa vuorolistan mukaisesti ammutaan. Ampujien käytössä on: 10m ilma-aserata ja 25m sekä 50m ruutiaseradat (.cal) Lisää tietoa radan käyttövuoroista PAS:n sivuilta. Sen enempää ajattelematta yhdistin rakennelman ensimmäisen . Syynä on lyijy, jota sieniin ja marjoihin on kertynyt . Uudenmaan ampumaradat (Skjutbanorna i Nyland). Kausikortti myönnetään . Helsingin ympäristökeskus kertoo, että sienistä on löydetty kohonneita . Helsingin nykyisissä asemakaavoissa ei ole ampumaradaksi kaavoitettua.


Maunulan ampumarata
Maunulan ampumarata

Tällä paikalla on siis sijainnut Huopalahden ampumarata. Toiminnan loppumisen jälkeen alue on metsittynyt. Sipoolaisen ampumaradan perällä puhdistetaan maa-aluetta haulien. Helsingin poliisilaitoksen Malmin poliisitalon ampumarata on poliisin virka- ja . Saavutaan entiselle ampumarata -alueelle. Viime vuosisadan alkupuolella rakennettu ampumarata lopetettiin . One of the few places in Helsinki for wrestling.


KAKSI AMPUMARATAA HELSINGIN SYDÄMESSÄ. Osuva on Suomen johtava sisäampumaratapalveluja ja . Vähitellen reviiri kuitenkin laajeni Haagan hiihtomajalle ja ampumaradalle asti. Ilmakivääriammunnassa voiton . Samaan kortteliin on haudattu viime sotien aikana Malmin ampumaradalla teloitetut kommunistit.


Maunulan ampumarata

Korttelissa on fasismin vastustajien muistomerkki. Hopiavuoren ampumaradan lakkauttamispäätös 24. Juha Myllymäki oli vahvassa vireessä, sillä hän voitti peruskilpailun tuloksella 10 ja paransi omaa SE:tään . Ampumarata : Kivijärven Ampumaurheilukeskus Kilpailun tyyppi:. Hernepellonkuja - Viikin tiedepuisto - Viikki - Ylioppilaskylä.


Ikaalisten Korpi-Kotkat ry. Valtion Virastotalo ja Kivijärven ampumarata (toimintarata). Lisäksi ampumarata on käyttömaksuina tuonut kaivattua lisä- aksu ekaa. Sisärata, Kupittaan Urheiluhalli ( ampumarata ), Kupittaankuja 1. Harjoitusvuorot: katso .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit