perjantai 12. helmikuuta 2016

Kännykkäpussi olkahihnalla

Kännykkäpussi olkahihnalla
Kännykkäpussi olkahihnalla

Ihanan värikäs kännykkäpussi tassun kuvalla. Mustaan kännykkäpussiin on painettu valkoinen kuva ja muihin väreihin musta kuva. Piirrän itse painokuvat, joten . Veera on kompakti kukkaron, kännykkäpussin ja käsilaukun yhdistelmä. Olkahihna on säädettävä ja samaa materiaalia kuin laukku. Mini-laukkujen kuvissa käytetyn mustan polypropeenisen olkahihnan leveys on mm.


Kännykkäpussi olkahihnalla

Hukkaatko usein huulirasvan laukunpohjalle, tai pyöriikö avaimesi holtittomasti takintaskussa? Pussukat, kukkarot ja lompakot ovat käytännöllisiä tavaroiden . Käyttötarkoitus: Minilaukku sekä suojakotelo puhelimelle. Suomessa kierrätetystä retrokankaasta valmistettu kännykkäpussi.


Mukaan tulee pitkä, säädettävä ja irrotettava musta nylon - olkahihna. Jos haluat tilata itsellesi. Suunnittelin ja toteutinkin jo kännykkäpussin isälleni, joka joutuu viettämään. Uuteen kännykkäpussiin tein olkahihnan , joka on tarvittaessa . Ihan topattu weekender säädettävällä ja irrotettavalla olkahihnalla.


Kännykkäpussi olkahihnalla

Applikoitu pussukka olkahihnalla. Pieni käsilaukku irrotettavalla olkahihnalla. Kännykkäpussi , kännykän suoja, älypuhelimen suojus. Ihana kännykkäpussi Virkkukoukkusen kuosilla! Golla AIR Mac suojatasku (vihreä).


Punainen salkku olkahihnalla. Laukussa on sekä säädettävä olkahihna että kantokahva, molemmat nahkaa. Niinpä sitten tämä pikku kännykkäpussi olkahihnalla ratkaisi asian.


Vuoritettu suomessa valmistettu canvas-laukku pitkällä olkahihnalla. Hihnaa en virkannut, koska kokemuksesta tiedän, että virkattu hihna venyy . Tuotetta ei ole enää saatavilla. Toimituksen paino: 2g. Suositun kännykkäpussin suurennettu.


Tähän näppärään Riiminka- kännykkälaukkuun mahtuu suurempikin puhelin, avaimet, huulipuna ym. Vetoketjullinen kännykkäpussi heijastavalla kuvalla. Säädettävän olkahihnan maksimipituus on noin . Yksi punainen klipsukoru jäi vielä kesken, kun keksin virkata siihen kauhanauhan loppuosan. Vesitiivis kännykkäpussi jossa magneettinen sulkusysteemi.


Hikon Travel Bag Varustesäkki olkahihnalla Näppärä ja kolmessa koossa saatava Travel bag. Hyväkuntoinen GUESS kännykkäpussi. Pitkä olkahihna ja vetoketju. Pussukan sisällä taskut kortteja ja rahoja varten.


Iso kännykkäpussi (lilakukka). Mukana metallinen, hopeanvärinen pitkä olkahihna , joka voidaan .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit