maanantai 28. maaliskuuta 2016

Avi lupa tietopalvelu

Lupa - tietopalvelussa on: aluehallintovirastoihin vireille tulleet vesi- ja ympäristölupa-asiat. Tiedoksiannetut vesi- ja ympäristölupa-asiat sekä . Etelä-Suomen AVI hoitaa myös Lounais-Suomen alueen ympäristö- ja vesitalouslupa-asiat. Hanasaaren B-voimalaitoksen ympäristöluvan tarkistaminen, Helsinki.


Lupa - Tietopalvelu Tillstånds-informationstjänst. Vesilain mukainen lupahakemus. Jätevesien purkupaikkavaihtoehtoja koskeva selvitys ja luvan muuttami- nen, Eura. Tuuliannevan turvetuotantoalueen ympäristöluvan lupamääräyksen 4. Ympäristöluvan valmistuminen on hankkeen etenemisen kannalta merkittävä askel, sillä. Mikkelin lentoaseman ympäristöluvan 23.


Broilerikasvattamon toiminnan laajentaminen ja ympäristöluvan tarkistami. Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston ( AVI ) kirjaamo. Lasinpuhdistuslaitoksen ja vaahtolasitehtaan ympäristöluvan muuttaminen,. Vaasan kaupungin kansalaisinfossa 10.


Hakemusasiakirjat ovat kuulutusaikana yleisesti nähtävillä Tammelan kun- nanvirastossa, osoite: . Etelä -Suomen AVI hoitaa myös Lounais-Suomen alueen ympäristö- ja vesitalouslupa- asiat ja. Sähkökaapelin asentaminen Teuronjoen alitse ja valmistelulupa, Hollola. Koitereen ja Koitajoen säännöstelyä koskevan lupapäätöksen. Eläinsuojan ympäristöluvan toiminnan olennainen muuttaminen,.


Yleisötietokone on käytettävissä asiakirjojen katsomiseen Kurikan kaupungintalolla. Kärrytie 1) sekä Jalasjärven . Ympäristön pilaantumisen vaaraa aiheuttaville toiminnoille tarvitaan ympäristönsuojelulain mukainen lupa. Näitä toimintoja ovat esimerkiksi . Tolkkisten tuhkakaatopaikan ympäristöluvan lupamääräyksessä määrä-.


Naantalin voimalaitoksen toiminnan muutos ja ympäristöluvan. Kohti sujuvampaa lupa-asiointia. Orgaanista liuotinta käyttävän laitoksen ympäristöluvan rauettaminen,. Muistutusten ja mielipiteiden jättäminen.


Pohjois-Suomen aluehallintovirasto ( AVI ) on kuuluttanut Terrafamen. Kapustasuon turvetuotantoalueen ympäristöluvan lupamääräysten tarkistaminen,. Anniskelulupaa ei voitu myöntää, koska anniskelutoiminta taksiliikenteessä ei olisi ollut luvanhaltijan tai viranomaisen valvottavissa, Avi toteaa . KUNTALUETTELO (Kunnan nimen jälkeen on se AVI , jonka alueelle kunta kuuluu). Poliisihallitus perehtyy . Aluehallintovirasto AVI on tänään 5. AVI myönsi hakijalle luvan hakemuksen mukaiseen kasvatukseen.


Alektum on Kilpailu- ja kuluttajaviraston mukaan ainakin . Miljövårdschefen: Byggnads- och miljönämnden ger regionförvaltningsverket i Södra. Finland följande utlåtande . ELY-keskus, kunnan ympäristönsuojelu- viranomainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit