tiistai 29. maaliskuuta 2016

Tetoimisto postilaatikko

Asiointipalvelu henkilö- ja yritysasiakkaille. TE-palvelujen tarjonnasta vastaavat TE - toimistoa , joilla on noin 1toimipaikkaa. Toimistokohtaisilta sivuilta löytyvät yhteystiedot, aukioloajat, asiointiohjeet . Henkilöasiakkaiden käyntiosoite. Palvelemme arkisin klo 9-16.


Aulassa verkkoneuvojat auttamassa . Pirkanmaan TE - toimiston sähköiset tiedotteet. Keski-Suomen TE - toimisto. Voit olla työnhakijana eli TE -palveluiden asiakkaana vaikka et olisikaan työtön. Aukioloajat: Arkisin kello 9–16. Personkunder, riksomfattande telefonservice: tel.


Voit asioida kanssamme verkossa, puhelimessa ja TE - toimistossa käymällä. Asiantuntijan kanssa tapaamista ja mahdollisia haastatteluja varten sinulle tehdään . Postiosoite: Kaakkois-Suomen . Pohjois-Pohjanmaan TE - toimiston asiointipaikat ovat suljettuna 8. Ajankohtaista: useat TE - toimistot pysyvät suljettuina heinäkuussa. Työnhakuun liittyviä asiakirjoja voi jättää alaoven viereiseen lukittuun postilaatikkoon. Nuorten päivystys on tiistaisin kello 9–TE - toimistolla ja torstaisin klo 9–11. Ote on toimitettava 13.


Turun TE - toimiston 1. Varsinais-Suomen TE - toimistoon. TE - toimistot toivovat, että kolmannen sektorin tarjomia työllistymistä edistäviä palveluja hyväksyttäisiin aktiivimallin piiriin. Jutussa ollut kommentointi on . Uudenmaan TE - toimiston yrityspalveluiden asiantuntijat auttavat yrityksiä,. Jätä se TE - toimiston postilaatikkoon. Kaikkien lomautettujen tulee ilmoittautua TE - toimistoon henkilökohtaisesti.


Kemin TE - toimistoon oven ulkopuolella on postilaatikko ja toimiston sisällä toinen, . Haminan palvelupisteen (Maariankatu 7) aukioloajat ja palvelut. Kela on sopinut TE -palvelujen kanssa, että Kelan palveluneuvojat auttavat myös. Toimipisteellä on postilaatikko , johon asiakirjat voi jättää klo 8-16.


SANSSI-KORTTI KOLAHTAA NUOREN AMMATTIKOULUTETUN POSTILAATIKKOON. Pohjois-Karjalan te - toimisto on suljettuna torstaina 12. Asiakirjoja voi toimittaa toimipaikkojen postilaatikoihin.


Tampereen TE - toimisto lähettää uudistuksesta kertovan tiedotteen. PUNAISEEN rämisevään POSTILAATIKKOON : Näin .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit