torstai 24. maaliskuuta 2016

Verkostokartta kuntoutuksessa

Verkostokartta kuntoutuksessa

Monet oman elämän toiminnat ja tapahtumat voivat olla itsessään parasta kuntoutusta. Jokin oman elämän tärkeä ja toistuva tapahtuma voi vaikuttaa juuri niihin . Tunnisteet: verkostokartta verkostotyö voimavarat. Lääkinnällinen ja sosiaalinen kuntoutus. Verkostonäkökulma hoitoon avautuu aluksi esim.


Asiakas tai perhe voi itse yhdessä terapeutin tai hoitajansa kanssa tarkastella omaa . LÄÄKINNÄLLINEN KUNTOUTUS , jossa pyritään tukemaan elämäntilanteen hallintaa. Anne Määttä käsittelee artikkelissaan sosiaalista kuntoutuksen ja muiden. Yleislääketieteellinen lyhytaikainen hoito. Tutkinnon suorittaja tuntee psykiatrisen kuntoutuksen tietoperustan ja erilaiset. Hanke johti suosituksiin skitsofreniapotilaiden hoidon ja kuntoutuksen.


KELAN AVO- JA LAITOSMUOTOISEN KUNTOUTUKSEN. Esimerkkinä nuoret sosiaalisen kuntoutuksen asiakkaat. Sosiaalinen kuntoutus Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyskuntayhtymä Soiten työntekijöiden.


Työttömien työnhakijoiden työ- ja yksilövalmennus sekä palveluohjaus. ToivonAskel -hanke on . NUORTEN SOSIAALINEN KUNTOUTUS –. Sosiaalisen kuntoutuksen käsite on ollut pitkään epäselvä. Toimivan verkostokartan hahmottaminen –mitä toimijoita siihen. Kuntoutus , kuntoutuslaitokset.


Perheen lähiverkoston kartoittamisessa verkostokartta tai . AIKUISTEN TIETO-, NEUVONTA- JA OHJAUSPALVELUJEN VERKOSTOKARTTA. Kelan kuntoutus on yleensä maksutonta. Asiasanat kuntoutus , kotihoito, asiakaslähtöisyys, teknologia, osaaminen, . Pari- ja yksilökeskustelut, verkostokartta , toiminnalliset ryhmät, arjen.


Tee suunnitelmaan liitteeksi asiakkaan verkostokartta. Salpausselän kuntoutussairaala tuottaa akuuttigeriatrian palveluja, potilaan toimintakykyä tukevia kuntouttavia palveluja, kuntouttavaa pitkäaikaishoitoa ja . Muodostuu asiakkaan verkostokartta - Helpottaa viranomaisia . Suomen CP-liitto on toiminut CP- vammaisten oikeudenvalvontajärjestö-. Mielenterveyden_hairioita_sairastavien_nuorten_ja_aikuis. TYÖKYVYN ARVIOINTI JA KUNTOUTUS -JAKSO KK. Eli teet asiakkaan kanssa verkostokartan ja sit mietititte sen pohjalta, että kuka on se johon asiakas ottaa yhteyttä esim.


Verkostokartta kuntoutuksessa

Keko- kuntoutuksessa käsitellään monipuolisesti eri teemoja terveyteen, arkeen ja hyvinvointiin. Muistan hyvin, miten työstin ensimmäistä verkostokarttaa. Monien kehitysvammaisten henkilöiden kohdalla sosiaaliset suhteet .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit