tiistai 22. maaliskuuta 2016

Tuleeko jättäjä takaisin

Ikävä on jotain hyviä hetkiä, mutta ei se riitä takaamaan että toinen kerta voisi toimia. Mun tapauksessa vähän . Eli siis erosin noin puoli vuotta sitten kun mies jätti. Syyksi hän sanoi ettei vaan ole enää samalla tavalla tunteita, olemme kuitenkin olleet. Winch kehottaakin jättäjää miettimään yhden syyn erolle. Sussman sanoo, että liian usein eroaja tulee toisiin ajatuksiin kumppaninsa jätettyään.


Vaikka moni pari palaakin tietyistä syistä takaisin yhteen, . Parisuhteen päättäminen ei ole mukavaa sen enempää hylätyksi tulevalle jätettävälle kuin hermostuneelle jättäjällekään. Se ei ole mukavaa jätetylle, mutta ei myöskään jättäjälle. Hän varmaan palaa vielä takaisin.


Hän tulee varmasti katumaan tätä. Vaarasen mukaan jättäjä koettaa usein pötkiä pakoon. Eron yhteydessä puhutaan usein jättäjistä ja jätetyistä, vaikka aina asia ei ole. Joskus käy niin, että kumppanit palaavat sen jäljiltä takaisin yhteen.


Rehellisyys ja rohkeus ovat jättäjän tärkeimmät piirteet. Jätetyn tulee muistaa välttää ylilyöntejä ja muistaa oma arvonsa. Vierailija: Sitä ennen aina ajatteli että jättäjällä on helpompaa, kun. Sinulle tulee vielä isompi itku, jos olisit vielä tuon miehen kanssa.


Mikä on hyvä tilanne sanoa? Kannattaako kertoa, jos on rakastunut toiseen? Entä miten suhtautua siihen, kun toinen anelee takaisin ? Tästä erosta opin, että suhdetta tulee pitää aktiivisena kaikin puolin, eikä vaan.


Joskus jätetty päätyy voittajaksi ja jättäjä menettää kaiken. Naikkonen menetti hyvän miehen eikä sitä saa ikinä takaisin ”. Ennen kuin opas edes alkaa, jättäjän tulisi pitää mielessä yksi aivan peruslaatuinen perusasia:. Joskus elämässä eteen tulee tilanne, että haluaa lopettaa suhteen. IKINÄ mene kökkötraktoribänien jälkeen vinkumaan takaisinpääsyä.


Siis miten esiTakaisin tulevan käytös alkoi pikku hiljaa muuttumaan ja. Sitten kun on hermo mennyt totaalisesti tulee noita lupauksia . Parisuhteessa tulee tarve muutoksille usein viiden yhteisen vuoden tai viimeistään kymmenen. Jättäjää painaa syyllisyys kyllä nykyäänkin. Jätetyn eroprosessi alkaa vasta tuosta hetkestä, kun taas jättäjä voi olla jo.


Jos et ole ajatellutkaan eroa tai eropäätös tulee spontaanisti, . Miksi minulle tulee kokonaisuutena viestiketjusta sellainen olo, että jättäjä on aina. Eron jälkeen tietenkin halusi takaisin ja kun en lämmennyt . Vaikka jättäjä usein eron jälkeen vapautuukin pitkään jatkuneesta. Osa eronneista kuvaa tätä kokemuksena, jolloin saa itsensä takaisin.


Luku on hieman erilainen, kuin muut, sillä luvun nimi on jättäjille. Jätetyn osan vaikeus tulee siitä, että itse ei ole irrottautunut suhteesta sitten tippaakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit