tiistai 29. maaliskuuta 2016

Myydään halli rauma

Liiketilaa keskustassa hyvien pysäköinti. Rauma Luostarinkatu C. Myydään Lapin keskustassa sijaitseva hyv. Halli ja varastotilaa 1m².


Myydään halli rauma

TERVETULOA ESITTELYYN 4. Meiltä saattaa löytyä juuri sinun tarpeisiisi sopiva kohde. Tervetuloa tutustumaan! Puunaulakatu Karjaranta. Meiltä löytyy eri kokoisia hallitiloja myyntiin ja vuokralle, sekä rakennamme hallitiloja täysin asiakkaan.


Haaveiletko lisätilasta? Edustamme Volvo, Hyundai, Renault ja Dacia henkilö- ja pakettiautoja Turussa, Salossa ja Forssassa. Kymppikortteja myydään skeittihallilla sekä palvelupiste Pyyrmanissa, Valtakatu 2. MYYDÄÄN KANNATTAVAN AUTOKORJAAMON LIIKETOIMINTA ETELÄ- . Huomioithan, että lippuja ei myydä enää ovelta, joten sekä valvojilla, . Belämyskatsomossa nautit hallin tunnelmasta ainutlaatuisissa puitteissa. Tutustu myynnissä oleviin kohteisiin. Kartoitetaan yhdessä sopiva tilaratkaisu.


Myydään halli rauma

Talo ja halli sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä, . Lippu vaihdetaan tapahtumailtana hallin ovella VIP-passiin ja rannekkeeseen. Upea halli -osuus huippupaikalta Porin Ti. Varastorakennus valmistetaan Kälviällä.


Asiakkainamme on institutionaalisia sijoittajia, paikallisia kiinteistösijoittajia, pankkeja, seurakuntia, rakennusliikkeitä, käyttäjäyrityksiä sekä yksityishenkilöitä. Tuki-Areenan yhteyteen kesäkuussa avatun laukaisu- ja tekniikkaharjoitteluhalli Super Arenan aukioloajat ovat muuttuneet 23. Tule mukaan ja aisti Kuopio- hallin tunnelma!


Lippuja myydään Lippupisteen netissä, klikkaa tästä sekä hallin lipunmyyntipisteeltä perjantai-illan . At the same time, the President of the Republic . Hanki asunnot, tilat ja tontit edullisesti. Vuokrataan: Varvaantie 137. Kohdetyyppi: autotalli. Built around a Franciscan monastery, where the mid-15th-century Holy Cross . LANAIR on hallilämmitin ja moniöljylämmitysjärjestelmä, joka soveltuu . Osta liput (alk 3€):.


Myydään halli rauma

Nyt myydään halli tyhjäksi uuden tavaran tieltä. Kaasun pullokaasumyynti. Valtosen Markku on vähän totisena, kun huomenna ja lauantaina myydään. Vene pidetty kuivassa hallissa 15v.


Myydään halli rauma

Tänään Huomenna Viikonloppuna Tällä viikolla Ensi viikolla Vapaa pääsy Ilmaiseksi Saatavilla Tulossa myyntiin. Selaimesi ei tue HTML5-videota .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit