tiistai 29. maaliskuuta 2016

Palvelut celia fi

Celian palveluiden käyttäjäksi. Sivun Ohjeet-ja materiaalit . Tarkista oikeus palveluihin. Kysy palvelusta lisää lähimmästä kirjastostasi!


Palvelut celia fi

Näkövammaisten keskusliiton lukemiseen liittyvät palvelut. Syynä lukemisesteisyyteen voi olla esimerkiksi .

Kuntaliitolta osoitteessa shop. Tilaa maksuttomia esitteitä celia. Daisy- kuuntelulaitepalvelu , josta soitinta anotaan erillisellä hakulomakkeella.


Onko painetun kirjan lukeminen sinulle tai läheisellesi vaikeaa? PIKI-kirjastojen e-aineistoihin, e-kirja-, e-äänikirja- ja e-musiikki - palveluihin ,. HAMKin kirjasto on kaikille avoin kirjasto. CELIA -kirjaston palvelut opiskelijoille.


Tältä sivulta löydät lisätietoja kirjaston palveluista ja käytänteistä. Palvelu on asiakkaalle maksutonta.

Kirjan voi myös ladata ja siirtää kuunteluohjelmaan. Kirjastosta saat tunnukset palvelun käyttöön. Jäseniltämme tulleen palautteen mukaan palvelu toimii hyvin. Saat tarvittaessa apua tilauksen tekemiseen . VHS-videokasetteja DVD-levyille ja käyttää maksutonta Wi- Fi -yhteyttä.


Digi kuuluu kaikille – Tulevaisuuden palvelut saavutettaviksi. Mitä tarkoittaa digitaalisten palveluiden saavutettavuus? Kotikirjasto Hopeaketun palveluihin kuuluvat kotona asuvien asiakkaiden.


Palvelut celia fi

Jos kaikkien asiakkaiden kanssa kirjaston palvelut eivät ole olleet niin osuvia, niin . Tervetuloa tutustumaan palveluun ja kysymään neuvoja! PIKI - kirjastojen seutuvarauspalvelu tuo asiakkaiden ulottuville toisessa. Lyhyt kuvaus: Hankinnan kohteena . Microkadun kampuskirjasto ma 1. Henkilökohtainen palvelu piristää ja tuo vaihtelua työhömme.


Marketta Ryömä, linjajohtaja Marita Kuusela ja palvelupäällikkö Mervi Mattila. Lainaa kirjastokortillasi palvelupisteessä tai automaatilla. Ammattikorkeakoulujen opiskelijoiden opinnäytetöitä voit lukea Theseus. Tämä on uusi, uudistettu painos v.

Rautjärvellä on kaksi kirjastoa: pääkirjasto . Tilauksessa on kerrottava tilaajan nimi ja. Kaupunginkirjaston palvelut ja palvelukeskusten kirjastot. Pääkaupunkiseudun kirjastot verkossa (Helmet. fi ). Monille ikäihmisille digipalvelun käytön onnistunut aloittaminen on . Yhteyshenkilö: Minna von Zansen, minna.


Palvelut celia fi

YTJ) ja kaupparekisteristä. Asiointipalvelun etusivulla näet ne organisaatiot, joissa .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit