tiistai 22. maaliskuuta 2016

Vaikea ero

Vaikea ero
Vaikea ero

Ero sattuu aina syvästi, sillä erossa ihminen pettää toiselle antamansa lupaukset. Asiallinen, hyvä ero on vaikea , mutta täysin mahdollinen. Ero voi tuoda tullessaan kiukuttelevan ex-puolison, jonka kanssa on mahdoton sopia mistään. Keräämme lukijoiden tarinoita, miten pärjätä . Parisuhde päättyy ja ero on edessä, kun parin ratkaisevia erimielisyyksiä ei voida.


Vaikea ero
Vaikea ero

Voi olla kuitenkin vaikea tehdä päätöstä suhteen lopettamisesta, vaikkei ole . Vaikeita vaiheita on erotessa paljon. Ennen erilleen muuttoa on tehty kipeä päätös erotako vai ei, asia on otettu esille puolison kanssa, ja eroa on konkreettisesti . Ero uhkaa näet ihmisen perimmäistä käsitystä hänestä itsestään:. Tämä on vaikea ja työläs prosessi, muttei yhtä vaikea kuin elämänpituinen riita. Mitä näitä eron syitä enää vatvomaan, kun ero on jo selvä.


Vanhempien ero muuttaa lasten elämää, mikä on aluksi vaikea hyväksyä. Eron omahoito-ohjelma voi auttaa juuri sinua. Erosta selviytymiskeinoja on monia, mutta tärkein niistä on eron vaikeiden tunteiden käsitteleminen ja lopulta. Suurien elämänmuutosten tekeminen ei kannata heti eron jälkeen.


Vaikea ero
Vaikea ero

Itseään kannattaa myös välillä muistuttaa siitä, minkä takia eropäätös on . Eropäätöksen tekeminen Ennen eroa on tehtävä päätös eroamisesta. Kun päätös on valmis, edessä on yksi vaikea tehtävä lisää. Ero on vaikea kokemus miltei kaikille. Ero voi tulla eteen, oli parisuhde sitten lyhyt tai vuotta pitkä.


Ero pistää usein elämänarvot uusiksi ja herättää . Eron yhteydessä ihminen joutuu luopumaan monista tutuiksi. Suhteen pituuskaan ei ole määrittelevä tekijä sille, kuinka vaikea ero on. Joskus ero taitaa tulla siitä syystä, että kaikki on liian hyvin. Ero oli hyvin vaikea , mies syytti kaikesta minua ja vaihtoi emäntää useammin kuin . Onko asiakkaillasi, niillä, jotka ovat kärsineet narsistityyppisen henkilön käyttäytymisestä samankaltaisia luonteenpiirteitä?


Sydänsurua potevan lukijan mieli on maassa. Ero entisestä kumppanista on tosiasia, mutta vanhasta suhteesta on vaikea päästä eteenpäin. Löysin muutaman kirjan, jotka varmaan sopisivat hänen ikäiselleen: Juholla on kaksi kotia : puhutaan avioerosta lapsen kanssa, toimittanut Johanna . Tilanne voi jumiutua pahastikin, jos toinen puoliso ei halua erota. Voi myös olla vaikea ennustaa, kuinka puoliso tulee erotilanteen aikana käyttäytymään.


Jos tilanteesi on vaikea eron vuoksi, älä jää yksin. Voit saada tukea eron keskellä Lapsiperhepalveluista. Erotilanteessa voit saada apua myös perheneuvolasta, . Joskus puolisot eivät löydä vaikeaan tilanteeseensa muuta mahdollisuutta kuin .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit