perjantai 25. maaliskuuta 2016

Riistavesi luontopolku

Riistavesi luontopolku

Pitkostettu luontopolku johtaa Joensuuntieltä Koukkuniemen lintutornille. Paimenpolku, noin km,. Pienveneilyyn ja melontaan soveltuva . Ainutlaatuinen Katiskaniemen luontopolku alkaa kylpylähotelli Rauhalahden takaa.


Riistavesi luontopolku

Riistaveden alueen palveluopas. Virkistysarvo: Alueella on luontopolku ja hyväkuntoinen lintutorni sekä tulentekopaikka. Luontopolulla mieli lepää ja kunto kohenee kuin huomaamatta. Luonto tuo lisäarvoa kaikenikäisten liikuntaan. Metsäpolku haastaa koordinaation ja tasapainon . Kaupungin keskustan lähellä oleva leirikeskus on parhaimmillaan ryhmille ja työyhteisöille päivän tai illan mittaiseen rauhoittumiseen.


Puijon alueen luontopolut. Pihasta lähtee noin km pitkä pitkospuilla varustettu luontopolku. Telttakyläalueella on laavu . Korkeakosken putous on suosittu nähtävyys- kohde edelleen keväisin ja alueella on myös luontopolku.


KARHONSAAREEN LUONTOPOLULLE. Myllykoski, laavu, nuotiopaikka, luontopolku. Varpaisjärvi Karjalaisenmäki. Laskettelu, hiihto, retkeily, luontopolut , näköalapaikat, maisemamajoitus, .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit