maanantai 21. maaliskuuta 2016

Starttiraha

Starttiraha

Starttiraha edistää uutta yritystoimintaa ja työllistymistä. Se turvaa yrittäjän toimeentulon siltä ajalta, jonka yritystoiminnan käynnistys ja vakiinnuttaminen arviolta . Rahan saamisen edellytyksenä on hyvä liiketoimintasuunnitelma. Tässä oppaassa käymme läpi kaikki oleellisimmat asiat starttirahasta.


Sitä ei saa automaattisesti, mutta useimmat hakijat saavan tuen. Sen on tarkoitus varmistaa aloittavan yrittäjän toimeentulo ja parantaa työllisyyttä.

Kuka starttirahaa voi saada ja kuinka paljon? Lukaise kaikki tarvittava oppaastamme! Kenelle starttiraha voidaan myöntää, millä ehdoilla ja miten hakeminen käytännössä tapahtuu?


Kuinka hakea starttirahaa ? Paljonko on starttiraha ? Näihin kysymyksiin ja moneen muuhun kokosimme sinulla . Sen tarkoitus on taloudellisesti tukea yrittäjän alkutaivalta. Kun yrityksen perustaminen kutkuttaa, .

Lue, miten starttirahaa haetaan, kenelle sitä myönnetään ja mikä sen suuruus on. Maksatushakemus on toimitettava KEHA-keskukselle kahden . Yrittäjän starttiraha on uusien yrittäjien tukimuoto, jolla pyritään saamaan Suomeen uusia yrityksiä. Lue lisää starttirahasta ! Palvelun kielet: suomi, englanti, ruotsi. Autamme sinua selvittämään mahdollisuutesi starttirahan saamiseen. Kun harkitset yrityksen perustamista, ota hyvissä . Uudella yrittäjällä on mahdollisuus hakea TE-toimiston myöntämää starttirahaa.


Harkinnanvarainen tuki on tarkoitettu yrittäjän . Osakeyhtiön perustamiseen on mahdollista saada starttirahaa työ- ja elinkeinotoimiston myöntämänä. Jo siinä vaiheessa, kun yritystoimintaa harkitaan, on hyvä tiedostaa, että aloitteleva yrittäjä voi saada rahallista tukea. Viime vuonna starttirahaa ei saanut . Työvoimatoimistot voivat myöntää starttirahaa työttömälle työnhakijalle yrityksen perustamiselle.


Tämä tuen tarkoituksena on turvata yrittäjän toimeentulo . Yrityssalo neuvoo aloittavia yrittäjiä ja yrittäjyyttä harkitsevia yritystoiminnan suunnittelussa, perustamis-, rahoitus- ja starttiraha -asioissa. Osassa tarinoista on totuudensiemen, toiset taas ovat täyttä palturia. Yrityksen alkuvaiheessa starttiraha on erittäin hyödyllinen yrittäjälle.


Starttiraha

Voit hakea yleistä asumistukea, jos olet yrittäjä ja saat starttirahaa.

Jos sinulla ei ole yrittäjän eläkevakuutusta eli YEL-vakuutusta ja saat. Päätoimista yritystoimintaa suunnittelevalla yrittäjällä on usein mahdollisuus TE-toimiston myöntämään starttirahaan. Tämän fraasin olen lukenut . Ennen starttirahan hakemista kannattaa laatia liiketoimintasuunnitelma ja kannattavuuslaskelmat. Näitä dokumentteja on alettu yhä useammin . Pyrimme avaamaan koko startti.


Kuvaus ja tekninen toteutus. Toistaiseksi viimeinen toiminimen perustamis- ja aloitustoimiin liittyvä blogaukseni käsittelee starttirahan jatkohakemuksen ja alv-ilmoituksen tekemistä. Se on loistava tuki yrittäjyyden alkutaipaleella, kun yritystoiminnasta ei .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit