perjantai 25. maaliskuuta 2016

Riskikoulutus espoo

Lisäksi Espoossa voi suorittaa . Tapiolassa, Matinkylässä ja Espoonlahdessa. Leppävaaran alueelta, . Autokoulu Espoo ja Kirkkonummi - Green Drivers on Espoossa ja. Tutustu laajaan kurssitarjontaamme ja ilmoittaudu mukaan netissä!


Suorita autokoulun teoriaopinnot verkossa omaan tahtiin. Riskienhallintakoulutus. Koulutuksessa keskitytään liikenteen riskien . Toimipisteillämme suoritat mopo-, prätkä- ja henkilöautokortit helposti ja edullisesti. Maken Autokoulussa on reilu meininki ja ammattitaitoinen porukka, joka mahdollistaa ajokorttiopetuksesi etenemisen sujuvasti ja . Lue lisää ja ota yhteyttä! Meillä opit ajamaan oikealla autolla Stadin liikenteessä!


T-kortti, Luokkateoriat (Turvallisuuskoulutus = EAS), Ma 12. Sisältää tuntia ajoa autolla, tuntia ajoa simulaattorilla, teoriatunnit, riskikoulutuksen ja auton 1. B-kurssi (simulaattori). Liikennekoulu Mikko on autokoulu Joensuussa. Jos sinulta puuttuvat harjoittelu-tai syventävävaihe tai molemmat, niin sinun pitää suorittaa uusi korvaava RISKI KOULUTUS.


Riskikoulutus espoo
Riskikoulutus espoo

Henkilöautokursseihimme kuuluvat ensimmäistä ajokorttia suorittavan koulutus sekä riskikoulutus. Simulaattorin ansiosta järjestämme pimeänajokoulutuksia . Keskiviikkoisin klo 11. Kuun viimeinen keskiviikko iltaisin. Mahdollisuus myös suorittaa verkko-opetuksena.


C1E-kurssi Lyhyt koulutus . Onko ajo-oikeutesi päättymässä ja riskikoulutus puuttuu vielä? Ilmoittaudu pian, rataryhmiä löytyy kortillisille ma 19. Tällä hetkellä vielä Espoon Metro Areenan ja Helsingin Tattarisuon käsittelykoekentillä on hiekkaa, mutta . Tervetuloa autokoulumme kotisivuille ! UUDENMAAN TOIMIPISTEET: Helsinki, Espoo , Vantaa sekä Järvenpää.


Meilahden Autokoulu, Helsinki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit